اگر بردبار نیستى خود را به بردبارى وادار چه کم است کسى که خود را همانند مردمى کند و از جمله آنان نشود . [نهج البلاغه]
 
دوشنبه 95 مرداد 25 , ساعت 2:51 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت ساختار فایل ها word دارای 255 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت ساختار فایل ها word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت ساختار فایل ها word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت ساختار فایل ها word

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت ساختار فایل ها word :

اسلاید 1 :

ساختار فایل ترکیبی از نحوه نمایش داده ها در فایل ها و عملیات لازم برای دستیابی به داده ها است. ساختار فایل به برنامه کاربردی این امکان را می دهد که داده ها را بخواند ،بنویسد و اصلاح کند.

 

اسلاید 2 :

    مشکل اصلی در طراحی ساختار فایل زمان نسبتاً زیادی است که برای گرفتن تطلاعات از دیسک مورد نیاز است. در همه طراحی های ساختار فایل آنچه مورد توجه است به حد اقل رساندن دفعات دستیابی به دیسک و به حد اکثر رساندن احتمال وجود اطلاعات مورد نظر برنامه کاربردی در حافظه است.

اسلاید 3 :

     هنگامی که درباره فایلی روی یک دیسک یا نوار صحبت می کنیم ،منظور ما مجموعه ای از بایت ها است که در آنجا ذخیره شده اند. فایل در این معنا دارای موجودیت فیزیکی است. یک دیسک ممکن است حاوی صدها و حتی هزاران فایل فیزیکی باشد.

اسلاید 4 :

    برنامه غالباً نمی داند بایت ها از کجا می آیند یا به کجا می روند ، این را می داند که کدام خط را مورد استفاده قرار داده است. این خطوط را معمولاً فایل منطقی می نامند تا از فایل فیزیکی ،که روی دیسک یا نوار قرار دارد متمایز گردد.

اسلاید 5 :

   هنگامی که شناسه (identifier) فایل منطقی با دستگاه یا فایل فیزیکی ارتباط پیدا کرد ،باید اعلام کنیم که می خواهیم با فایل چه کنیم :

  1) باز کردن یک فایل موجود

  2) ایجاد یک فایل جدید و حذف محتویات موجود در       فایل فیزیکی

اسلاید 6 :

    یکی از پر قدرت ترین ایده ها در یونیکس تعریفی است که از فایل می شود. در یونیکس فایل مجموعه ای از بایت ها است و چگونگی و محل ذخیره آنها هم مهم نیست. همچنین مهم نیست که این بایت ها از کجا می آیند. این نگرش معمولی به فایل موجب می شو کاری را که در سیستم عامل های دیگر به زحمت انجام می شوند ، در این سیستم عامل به راحتی انجام پذیر باشد.

اسلاید 7 :

 دیسک ها انواع مختلفی دارند :

  1) دیسک های سخت (hard disks)

  2) دیسک های فلاپی (floppy disks)

  3) کارتریج دیسک

   4) دیسک های نوری

اسلاید 8 :

      اطلاعات ذخیره شده روی دیسک ،در سطح یک یا چند صفحه نگهداری می شود. ترتیب کار به صورتی است که اطلاعات به صورت شیارهایی (tracks) روی سطح دیسک نگهداری می شوند. هر شیار غالباً به چند سکتور (sector) تقسیم می شود. سکتور کوچکترین بخشی از دیسک است که قابل آدرس دهی است.

اسلاید 9 :

   دیسک گردان ها معمولاً چند صفحه دارند. شیارهایی که مستقیماً در بالا و پایین یکدیگر قرار دارند ،یک سیلندر را تشکیل می دهند. اهمیت سیلندر در آن است که به همه اطلاعات روی یک سیلندر می توان بدون حرکت دادن بازوی نگهدارنده هد (head) خواندن/نوشتن دستیابی داشت. حرکت این بازو پیگرد (seeking) نام دارد.

اسلاید 10 :

ظرفیت دیسک تابعی از تعداد سیلندرها ،تعدا شیارها به ازای هر سیلندر و ظرفیت هر شیار است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 مرداد 25 , ساعت 2:51 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق خمس word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق خمس word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق خمس word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق خمس word :

بخشی از فهرست تحقیق خمس word

• تعریف خمس
• موارد خمس
• مصارف خمس
• احادیثی درباره خمس
• احکام خمس
• سؤالات در مورد خمس
• منبع

تعریف خمس
خمس همان حقى است که خدایتعالى آنرا براى پیامبر گرامیش ، محمد بن عبدالله صلى الله علیه و آله و ذریه آن حضرت که خدا نسلشان را زیاد کند قرار داده و آنان را گرامى داشته به این که محتاج زکات نشوند، و کسى که یک درهم از خمس را نپردازد به آنان ظلم کرده و حقشان را غصب نموده است از مولایمان امام صادق علیه‌السلاموارد شده که فرمود: (خداى که جز او معبودى نیست از آنجا که خوردن صدقه را بر ما حرام کرده حکم خمس را براى ما نازل فرمود، بنابراین صدقه بر ما حرام است و خمس تکلیفى است که خدایتعالى آنرا بنفع ما بر مسلمانان واجب کرده و چون جنبه احترام دارد خوردنش براى ما حلال است )و نیز از آن حضرت روایت شده که فرمود: این عذر از هیچ بنده خدائى پذیرفته نیست که از خمس چیزى را خریدارى کند و هنگامى که از او بازخواست مى شود بگوید، پروردگارا من آن کالا را با پول خودم خریدارى کرده ام مگر آنکه قبلا از اهل خمس اجازه گرفته باشد و از امام باقر علیه السلام روایت شده که فرمود: (براى هیچکس حلال نیست با مالى که خمس در آن هست چیزى خریدارى کند مگر بعد از آنکه حق ما را به ما رسانده باشد)و گفتار در خمس از چند جهت است .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 مرداد 25 , ساعت 2:50 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق خواب معضلی کودکانه word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق خواب معضلی کودکانه word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق خواب معضلی کودکانه word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق خواب معضلی کودکانه word :

همه ما، در هر سن و جایگاهی، تحول را به سادگی نمی‌پذیریم و تحول برایمان ، با اضطراب و هیجانی نهفته و گاه آزاردهنده،همراه است. فرا رسیدن فصل مهر برای پیش دبستانی ها،تحولی بزرگ و برای دانش‌آموزان دغدغه‌ای مجدد،است.
با شروع فصل پاییز و فرا رسیدن سال تحصیلی جدید، یکی از مشکلات والدین تنظیم زمان خواب و استراحت کودکان نیز از راه می‌رسد. تغییری که چندان خوشایند کودکان نیست.
برای کودکان پیش دبستانی،که تاکنون زمانی مشخص برای خواب و بیداری وجود نداشته، که اگر هم داشته، با هر تفریح و گردشی به سادگی تغییر یافته و به هم خورده است، علاقه‌ای به خوابیدن در زمان مشخص ندارند، چرا که به طور ذاتی از قرار گرفتن در چارچوب و قوانین می‌گریزند... .
ایجاد تحول به صورت تدریجی، بهترین و آسان‌ترین شیوه تنظیم ساعت خواب و بیداری کودکان است.


نخستین حرکت‌های به سوی نظم
خواب و استراحت کافی و در نتیجه شاداب بودن کودک، فراگیری بیشتر کودک را در پی دارد. اما پژوهش‌ها نشان می‌‌دهد، 25 درصد کودکان و والدین آنها ،بر سر مسئله خواب با مشکل روبه رو هستند، پژوهشگران راهکارهای ساده‌ای را برای تنظیم خواب کودک به این شرح ارائه می‌کنند:
- روی زمان خوابی که برای فرزندتان در نظر گرفته‌اید، تأکید داشته باشید، حتی اگر با مخالفت او رو به رو شدید. امّا تأکید شما نباید به صورت تحکم و دعوا بیان شود، بلکه با برنامه‌ریزی درست و گوشزد کردن زمان خواب و استراحت، به نتیجه مطلوب می‌رسید.
- در مقابل لجبازی فرزندتان صبر داشته باشید، دعوا و مجادله راه حل صحیحی نیست.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 مرداد 25 , ساعت 2:50 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق در مورد نهج البلاغه و مساله حکومت word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد نهج البلاغه و مساله حکومت word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد نهج البلاغه و مساله حکومت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد نهج البلاغه و مساله حکومت word :

نهج البلاغه و مساله حکومت
از جمله مسائلى که در نهج البلاغه فراوان درباره آنها بحث شده است مسائل مربوط به حکومت و عدالت است .
هر کسى که یک دوره نهج البلاغه را مطالعه کند مى بیند على ( ع ) دربارهحکومت و عدالت حساسیت خاصى دارد , اهمیت و ارزش فراوانى براى آنهاقائل است . قطعا براى کسانى که با اسلام آشنائى ندارند و برعکس باتعلیمات سایر ادیان جهانى آشنا مى باشند باعث تعجب است که چرا یک پیشواى دینى اینقدر به اینگونه مسائل مى پردازد ؟ مگر اینها مربوط به دنیاو زندگى دنیا نیست ؟ آخر یک پیشواى دینى را با دنیا و زندگى و مسائلاجتماعى چه کار ؟

و بر عکس , کسى که با تعلیمات اسلامى آشنا است و سوابق على ( ع ) رامى داند که در دامان مقدس پیغمبر مکرم اسلام پرورش یافته است , پیغمبراو را در کودکى از پدرش گرفته در خانه خود و روى دامان خود بزرگ کرده است و با تعلیم و تربیت مخصوص خود او را پرورش داده , رموز اسلام را به او آموخته ,اصول و فروع اسلام را در جان او ریخته است دچار هیچگونه تعجبى نمى شودبلکه براى او اگر جز این بود جاى تعجب بود .

مگر قرآن کریم نمى فرماید :
لقد ارسلنا رسلنا بالبینات و انزلنا معهم الکتاب و المیزان لیقومالناس بالقسط ( 1 ) .
سوگند که ما پیامبران خویشرا با دلائل روشن فرستادیم و با آنان کتاب وتراز و فرود آوردیم که در میان مردم به عدالت قیام کنند .

در این آیه کریمه , برقرارى عدالت به عنوان هدف بعثت همه انبیامعرفى شده است . مقام قداست عدالت تا آنجا بالا رفته که پیامبران الهىبه خاطر آن مبعوث شده اند . علیهذا چگونه ممکن است کسى مانند على کهشارح و مفسر قرآن و توضیح دهنده اصول و فروع اسلام است درباره این مساله سکوت کند و یا در درجه کمترى از اهمیت آنرا قرار دهد ؟

آنانکه در تعلیمات خود توجهى به این مسائل ندارند و یا خیال مى کننداین مسائل در حاشیه است و تنها مسائلى از قبیل طهارت و نجاست در متندین است , لازم است در افکار و عقاید خود تجدید نظر نمایند .

ارزش و اعتبار
اولین مساله اى که باید بحث شود همین است که ارزش و اهمیت این مسائلاز نظر نهج البلاغه در چه درجه است , بلکه اساسا اسلام چه اهمیتى به مسائلمربوط به حکومت و عدالت مى دهد . بحث مفصل از حدود این مقالات خارجاست . اما اشاره به آنها لازم است .

قرآن کریم آنجا که رسول اکرم را فرمان مى دهد که خلافت و ولایت و زعامت على علیه السلام را بعد از خودش به مردم ابلاغ کند , مى فرماید :
یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک من ربک فان لم تفعل فما بلغت رسالته (2 ) .

اى فرستاده ! این فرمان را که از ناحیه پروردگارت فرود آمده به مردمبرسان , اگر نکنى رسالت الهى را ابلاغ نکرده اى .
به کدام موضوع اسلامى این اندازه اهمیت داده شده است , کدام موضوعدیگر است که ابلاغ نکردن آن با عدم ابلاغ رسالت مساوى باشد ؟
در جریان جنگ احد که مسلمین شکست خوردند و خبر کشته شدن پیغمبر اکرمپخش شد و گروهى از مسلمین پشت به جبهه کرده فرار کردند , قرآن کریمچنین مى فرماید :
و ما محمد الا رسول قد خلت من قبله الرسل ا فان مات او قتل انقلبتمعلى اعقابکم ؟ (3 ) .
محمد جز پیامبرى که پیش از او نیز پیامبرانى آمده اند نیست , آیا اگر او بمیرد و یا در جنگ کشته شودشما فرار مى کنید و دیگر کار از کار گذشته است ؟ !
حضرت استاد علامه طباطبائى روحى فداه در مقاله ( ولایت و حکومت( ازاین آیه چنین استنباط فرموده اند که کشته شدن پیغمبر اکرم در جنگ نبایدهیچگونه وقفه اى در کار شما ایجاد کند , شما فورا باید تحت لواى آنکس کهپس از پیغمبر زعیم شما است به کار خود ادامه دهید به عبارت دیگر فرضاپیغمبر کشته شود یا بمیرد , نظام اجتماعى و جنگى مسلمین نباید از هم بپاشد .

در حدیث است که پیغمبر اکرم فرمود : اگر سه نفر ( حداقل ) همسفر شدیدحتما یکى از سه نفر را امیر و رئیس خود قرار دهید . از اینجا مى توانفهمید که از نظر رسول اکرم هرج و مرج و فقدان یک قوه حاکم بر اجتماع کهمنشا حل اختلافات و پیوند دهنده افراد اجتماع با یکدیگر باشد چه اندازهزیان آور است .

مسائل مربوط به حکومت و عدالت که در نهج البلاغه مطرح شده است فراواناست و ما به حول و قوه الهى برخى از آنها را طرح مى کنیم :
اولین مساله که لازم است بحث شود ارزش و لزوم حکومت است . على علیهالسلام مکرر لزوم یک حکومت مقتدر را تصریح کرده است و با فکر خوارج کهدر آغاز امر مدعى بودند با وجود قرآن از حکومت بى نیازیم , مبارزه کردهاست . خوارج , همچنانکه مى دانیم , شعارشان لاحکم الا لله بود , این شعار از قرآن مجید

اقتباس شده است ومفادش اینست که فرمان ( قانون ) تنها از ناحیه خداوند و یا از ناحیهکسانى که خداوند به آنان اجازه قانونگذارى داده است باید وضع شود , ولی خوارج این جمله را در ابتدا طور دیگر تعبیر مى کردند و به تعبیر امیرالمؤمنین , از این کلمه حق معنى باطلى را در نظر مى گرفتند , حاصلتعبیر آن این بود که بشر حق حکومت ندارد , حکومت منحصرا از آن خداست .

على مى فرماید , بلى من هم مى گویم لا حکم الا لله اما به این معنى کهاختیار وضع قانون با خدا است , لکن اینها مى گویند حکومت و زعامت هم باخدا است , و این معقول نیست , قانون خدا بایست بوسیله افراد بشر اجراشود , مردم را از فرمانروائى ( نیک( یا ( بد( (4 ) چاره اى نیست , در پرتو حکومت و در سایه حکومت است که مومن براى خدا کار مى کند وکافر بهره دنیاى خود را مى برد و کارها به پایان خود مى رسد . به وسیلهحکومت است که مالیاتها جمع آورى , و با دشمن نبرد , و راهها امن , و حقضعیف از قوى باز ستانده مى شود , تا آنوقتى که نیکان راحت گردند و از شربدان راحتى بدست آید (5 ) .

على علیه السلام مانند هر مرد الهى و رجل ربانى دیگر , حکومت و زعامت را به عنوان یک پست و مقام دنیوى که اشباعکننده حس جاه طلبى بشر است و به عنوان هدف و ایده آل زندگى سخت تحقیرمى کند و آنرا پشیزى نمى شمارد , آنرا مانند سایر مظاهر مادى دنیا ازاستخوان خوکى که در دست انسان خورده دارى باشد بى مقدارتر مى شمارد , اماهمین حکومت و زعامت را در مسیر اصلى و واقعیتش یعنى به عنوان وسیله اىبراى اجراء عدالت و احقاق حق و خدمت به اجتماع فوق العاده مقدسمى شمارد و مانع دست یافتن حریف و رقیب فرصت طلب و استفاده جو مى گردد, از شمشیر زدن براى حفظ و نگهداریش از دستبرد چپاولگران دریغ نمى ورزد .

ابن عباس در دوران خلافت على ( ع ) بر آن حضرت وارد شد , در حالى کهبا دست خودش کفش کهنه خویش را پینه مى زد , از ابن عباس پرسید قیمت این کفش چقدر است ؟ ابن عباس گفت هیچ , امام فرمود ارزش همین کفشکهنه در نظر من از حکومت و امارت بر شما بیشتر است , مگر آنکه بوسیلهآن عدالتى را اجرا کنم , حقى را به ذى حقى برسانم , یا باطلى را از میانبردارم (6 ) .
در خطبه 214 بحثى کلى در مورد حقوق مى کند و مى فرماید : حقوق هموارهطرفینى است , مى فرماید . از جمله حقوق الهى حقوقى است که براى مردم برمردم قرار داده است , آنها را چنان وضع کرده که هر حقى در برابر حقى دیگر قرار مى گیرد , هر حقى به نفع یک فرد و یا یک جمعیت موجب حقى دیگر است که آنها را متعهد مى کند , هر حقى آنگاه الزامآور مى گردد که دیگرى هم وظیفه خود را در مورد حقوقى که بر عهده داردانجام دهد .
پس از آن چنین به سخن ادامه مى دهد :

و اعظم ما افترض سبحانه من تلک الحقوق حق الوالى على الرعیه و حقالرعیه على الوالى , فریضه فرضها الله سبحانه لکل على کل , فجعلها نظامالانفسهم و عزا لدینهم , فلیست تصلح الرعیه الا بصلاح الولاه و لا تصلح الولاهالا باستقامه الرعیه , فاذا ادت الرعیه الى الوالى حقه و ادى الوالى الىالرعیه حقها عز الحق بینهم و قامت مناهج الدین و اعتدلت معالم العدل وجرت على اذلالها السنن فصلح بذلک الزمان و طمع فى بقاء الدوله و یئست مطامع الاعداء . . . (7 ) .

یعنى بزرگترین این حقوق متقابل , حق حکومت بر مردم و حق مردم برحکومت است , فریضه الهى است , که براى همه بر همه حقوقى مقرر فرموده ,این حقوق را مایه انتظام روابط مردم و عزت دین آنان قرار داده است ,مردم هرگز روى صلاح و شایستگى نخواهند دید مگر حکومتشان صالح باشد وحکومتها هرگز به صلاح نخواهند آمد مگر توده ملت استوار و با استقامت شوند . هرگاه توده ملت به حقوق حکومت وفادار باشند و حکومت حقوق مردمرا ادا کند , آنوقت است که (

حق( در اجتماع محترم و حاکم خواهد شد ,آنوقت است که ارکان دین به پا خواهد خاست آن وقت است که نشانه ها وعلائم عدل بدون هیچگونه انحرافى ظاهر خواهد شد و آن وقت است که سنتها درمجراى خود قرار خواهد گرفت و محیط و زمانه محبوب و دوست داشتنى مى شود و دشمن از طمع بستن بهچنین اجتماع محکم و استوارى مایوس خواهد شد .

ارزش عدالت
تعلیمات مقدس اسلام اولین تاثیرى که گذاشت روى اندیشه ها و تفکرات گروندگان بود . نه تنها تعلیمات جدیدى در زمینه جهان و انسان و اجتماعآورد بلکه طرز تفکر و نحوه اندیشیدنها را عوض کرد , اهمیت این قسمت کمتر از اهمیت قسمت اول نیست .

هر معلمى معلومات تازه اى به شاگردان خود مى دهد و هر مکتبى اطلاعات جدیدى در اختیار پیروان خود مى گذارد , اما تنها برخى از معلمان و برخى ازمکتبها است که منطق جدیدى به شاگردان و پیروان خود مى دهند و طرز تفکرآنان را تغییر داده نحوه اندیشیدنشان را دگرگون مى سازند .
این مطلب نیازمند توضیح است . چگونه است که منطقها عوض مى شود ؟ طرزتفکر و نحوه اندیشیدنها دگرگون مى گردد ؟

انسان چه در مسائل علمى و چه در مسائل اجتماعى از آن جهت که یک موجودمتفکر است استدلال مى کند و در استدلالهاى خود , خواه ناخواه بر برخى اصولو مبادى تکیه مى نماید و با تکیه به همان اصول و مبادى است که استنتاجمى نماید و قضاوت مى کند .
تفاوت منطقها و طرز تفکرها در همان اصول و بادى اولى است که در استدلالها و استنتاجها به کار مى رود

, در اینست کهچه نوع اصول و مبادئى نقطه اتکاء و پایه استدلال و استنتاج قرار گرفتهباشد , اینجا است که تفکرات و استنتاجات متفاوت مى گردد .
در مسائل علمى تقریبا طرز تفکرها در هر زمانى میان آشنایان با روح علمىزمان یکسان است , اگر اختلافى هست میان تفکرات عصرهاى مختلف است ولىدر مسائل اجتماعى حتى مردمان همزمان نیز همسان و همشکل نیستند و این خودرازى دارد که اکنون مجال بحث در آن نیست .

بشر در برخورد با مسائل اجتماعى و اخلاقى خواه ناخواه به نوعى ارزیابىمى پردازد . در ارزیابى خود براى آن مسائل درجات و مراتب یعنى ارزشهاىمختلف قائل مى شود و بر اساس همین درجه بندى ها و طبقه بندیها است کهنوع اصول و مبادئى که به کار مى برد با آنچه دیگرى ارزیابى مى کند متفاوت مى شود و در نتیجه طرز تفکرها مختلف مى گردد .

مثلا عفاف , خصوصا براى زن , یک مساله اجتماعى است , آیا همه مردم درارزیابى خود درباره این موضوع یک نوع فکر مى کنند ؟ البته نه , بى نهایت اختلاف است , برخى از مردم ارزش این موضوع را به حد صفر رسانده اند .پس این موضوع در اندیشه و تفکرات آنان هیچ نقش مؤثرى ندارد و بعضىبى نهایت ارزش قائلند و با نفى این ارزش براى حیات و زندگى ارزشقائل نیستند .

اسلام که طرز تفکرها را عوض کرد به این معنى است که ارزشها را بالا وپائین آورد , ارزشهائى که در حد صفر بود , مانند تقوا در درجه اعلى قرارداد و بهاى فوق العاده سنگین براى آنها تعیین کرد و ارزشهاى خیلى بالا رااز قبیل خون و نژاد و غیر آن را پائین آورده تا سر حد صفر رساند .
عدالت یکى از مسائلى است که به وسیله اسلام حیات و زندگى را از سرگرفت و ارزش فوق العاده یافت . اسلام به عدالت , تنها توصیه نکرد و یاتنها به اجراء آن قناعت نکرد بلکه عمده اینست که ارزش آنرا بالا برد ,بهتر است این مطلب را از زبان على ( ع ) در نهج البلاغه بشنویم .

فرد باهوش و نکته سنجى از امیرالمومنین على ( ع ) سوال مى کند :
العدل افضل ام الجود ؟ (8 )
آیا عدالت شریفتر و بالاتر است یا بخشندگى ؟
مورد سوال دو خصیصه انسانى است , بشر همواره از ستم , گریزان بودهاست و همواره احسان و نیکى دیگرى را که بدون چشمداشت پاداش انجاممى داده مورد تحسین و ستایش قرار داده است.
پاسخ پرسش بالا خیلى آسان به نظر مى رسد : جود و بخشندگى از عدالت بالاتر است زیرا عدالت رعایت حقوق دیگران و تجاوز نکردن به حدود و حقوق آنهاست , اما جود اینست کهآدمى با دست خود حقوق مسلم خود را نثار غیر مى کند , آن که عدالت مى کندبه حقوق دیگران تجاوز نمى کند و یا حافظ حقوق دیگران است از تجاوز ومتجاوزان , و اما آنکه جود مى کند فداکارى مى نماید , و حق مسلم خود را بهدیگرى تفویض مى کند پس جود بالاتر است .
واقعا هم اگر تنها با معیارهاى اخلاقى و فردى بسنجیم مطلب از این قراراست , یعنى جود بیش از عدالت معرف و نشانه کمال نفس و رقاء روحانسان است , اما . . .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 مرداد 25 , ساعت 2:50 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق در مورد روشی برای مکان یابی عیب کابل های برق قدرت word دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد روشی برای مکان یابی عیب کابل های برق قدرت word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد روشی برای مکان یابی عیب کابل های برق قدرت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد روشی برای مکان یابی عیب کابل های برق قدرت word :

روشی برای مکان یابی عیب کابل های برق قدرت

روشی برای مکان یابی عیب کابل های برق قدرت
خلاصه :
افزایش استفاده از کابل زیر زمینی برای توزیع نیرو ، روش دقیق ، سریع و ارزانی را برای موضع یابی عیب کابل ایجاد می کند . این مقاله یک موضع عیب یاب را بر اساس انعکاس پالس در خطوط انتقال بررسی خواهد کرد .

سیستم مورد نظر متشکل از پالس ولتاژ بالا ، مولد قابل تنظیم موج خطی و مولد پالس با مدوله کننده شدت نور می باشد . دستگاه جنبی بکار رفته در این روش اسیلوسکوپ خواهد بود . پالسر ولتاژ بالا پالس های منفی با با دامنه حدود 1000 ولت تولید می کند . مولد موج خطی را طوری تنظیم می شود که بتواند پهنای 20 ، 50 ، 100 و 400 میکرو ثانیه داشته باشد . مولد پالس با مدوله کننده دو مشخصه بارز دارد :

1 ) ایجاد اطمینان از این که تصویری که روی صفحه اسیلوسکوپ ظاهر می شود تنها برای محدوده زمانی انتخاب شده قابل رویت است .
2 ) این مدار یک نقطه نورانی روی صفحه اسیلوسکوپ تولید می کند که موقعیت آن روی محور زمان توسط یک پتانسیومتر قابل تنظیم است . خطای موضع یابی حداکثر 1% خواهد بود .

1) شرح روش :
اصل انعکاس پالس در خطوط انتقال ، برای تشخیص محل معیوب کابل های زیر زمینی از سال 1968 مورد استفاده قرار گرفته است . مزایای این روش ، از جمله سهولت در اندازه گیری و توانایی آن برای تشخیص طبیعت عیب ، با یک دقت منطقی ، باعث عمومیت پیدا کردن این روش شده است .

این مقاله مشخصات بارز دستگاهی از این نوع را طراحی و مورد آزمایش قرار گرفته است شرح خواهد داد . اصل کار دستگاه در بخش بعدی به طور خلاصه شرح داده شده و چندین طرح برای اندازه گیری فاصله زمانی در بخش 3 ارائه شده است . بخش 4 طرح کلی سیستم را ، شامل سیگنال جارو کننده(sweep signal)، پالس ولتاژ بالا و سیگنال مدوله شده با شدت نور(intensity modulation signal)مورد بررسی قرار خواهد داد . توانایی ها و محدودیت های دستگاه و چند نتیجه با بکار بردن اسیلوسکوپی که سه ورودی x y z را میتواند پذیرا باشد ، در بخش 5 عرضه خواهد شد .
2) اصول کار :
در یک خط انتقال و یا کابل انتقال ، اگر یک ورودی تک پله ای با دامنه E اعمال شود ، موج رفت با یک تاخیر زمانی به اندازهثانیه ، که در زیر مشخص شده ، به انتهای کابل خواهد رسید :

که در آن :
طول خط بر حسب متر =d
سرعت نور بر حسب متر بر ثانیه =c
ثابت دی الکتریک بکار رفته در کابل = Er
اگر در انتهای خط ، امپدانس بار با امپدانس مشخصه خط مساوی نباشد ، موج به طرف ابتدای خط منعکس می شود و ضریب انعکاس(reflection coefficient ) در زیر مشخص شده است :

که در آن :
امپدانس بار =Zl
امپدانس مشخصه خط =Zo
این موج منعکس شده در لحظه t=2t به ابتدای خط خواهد رسید . اگر امپدانس منبع مساوی با zo باشد در این لحظه انعکاس بیشتری در ابتدای سیستم اتفاق نمی افتد بنابراین برای یک پالس ورودی متناوب ، با پریودی بیش از 2 ثابت زمانی می توانیم اشکال پایداری از پالس های برخورد کننده و منعکس شده روی صفه اسیلوسکوپی که به ابتدای خط متصل شده است مشاهده کنیم .

برای کابلی با امپدانس در حال تغییر ( به علت اتصالات و یا عیوب ) ، در طول مسیرش انعکاساتی به تناسب وجود خواهد داشت . فاصله زمانی بین این ها متناسب با فواصل آن هاست ، در صورتیکه دامنه ها و فازهای آنها سطوح امپدانس را نسبت به امپدانس مشخصه نشان خواهد داد . چون ضریب انعکاس مقداری بین 1- تا 1+ خواهد داشت . پالس منعکس شده ممکن است هم فاز و یا غیر هم فاز با پالس اولیه باشد در حالیکه دامنه آن متناسب با اندازه ضریب انعکاس خواهد بود .

بنابراین عیب کابل بر اساس این که امپدانسی بیشتر و یا کمتر از امپدانس مشخصه کابل دارد می تواند مشخص شود که این نیز بستگی به این موضوع دارد که پالس منعکس شده هم فاز با پالس ورودی است یا خیر ، فاصله قسمت معیوب را میتوان با استفاده از سرعت پالس و فاصله زمانی بین دو پالس محاسبه کرد .
3 ) طرح اندازه گیری زمان :

روشهای متنوعی برای تولید پالس و اندازه گیری فاصله زمانی وجود دارد . زمانی که پالس تولید شد ، موضوع با اهمیت بعدی ، اندازه گیری فاصله زمانی پالس است . قبل از اینکه شمای دستگاهی که امروزه مورد استفاده قرار میگیرد ارائه شود ، دو روش معمول برای اندازه گیری در زیر شرح داده خواهد شد :
1 – 3 ) اندازه گیری فاصله زمانی به کمک سویپ داخل اسیلوسکوپ : ساده ترین راه برای اندازه گیری فاصله زمانی بین پالس اعمال شده و پالس منعکس شده مشاهده همزمان آنها روی صفحه اسیلوسکوپ با استفاده از سویپ داخلی آن میباشد . در این روش ، هر دو عامل دقت و میزان تفکیک اندازه گیری بسنگی به دقت چشم در اندازه گیری زمان تاخیر روی صفحه اسیلوسکوپ خواهد داشت .

2 – 3 ) اندازه گیری با استفاده از علائم نشان دهنده (marker pips) : در این روش بهمراه با تصویر پالسهای اعمال شده ، علائم نشان دهنده زمانی در فواصل زمانی مشخص زمانی نیز روی صفحه اسیلوسکوپ ظاهر می شود . بنابراین با شمردن تعداد علائم بین دو پالس ، فاصله زمانی را می توان محاسبه کرد .
از نقطه نظر تئوری این یک روش دقیقی است ولی به هر حال دقت اندازه گیری بستگی به دقت پریود علائم دارد عامل آخری دقت اندازه گیری نهایی را محدود می کند . برای مثال اگر فاصله زمانی 5/0 میکرو ثانیه انتخاب شود ( در کابل های قدرت ، این زمان مربوط به یک طول 40 متری است ) ، پریود علائم حداکثر 5/0 میکروثانیه می تواند باشد . بنابراین این موضوع باعث می شود که احتیاج به تولید علائم فرکانس داشته باشیم . همچنین باید پال اسیلوسکوپ دو کاناله با پهنای باند کافی باشد که از همزمانی synchronazation) بین علائم و پالسهای ولتاژ بالا اجتناب گردد .

3 – 3 ) اندازه گیری زمان به روش مدولاسیون شدت ( Intensity modulation روش بهبود یافته ای نسبت به روش فوق با استفاده از مدولاسیون شدت تصویر ظاهر شده روی صفحه اسیلوسکوپ وجود دارد . در روش مدولاسیون شدت تنها قسمت دلخواه سیگنال روی صفحه اسیلوسکوپ ظاهر می شود که نقطه ای نورانی نیز روی آن وجود دارد . اگر نقطه نورانی بتواند بصورت پیوسته از ابتدای پالس اعمال شده تا انتهای تصویر ظاهر شده روی صفحه حرکت کند ، می توان این حرکت را بر حسب واحد زمان مدرج کرد . توضیح دستگاهی که با این روش اندازه گیری زمان کار می کند در بخش بعدی ارائه شده است .
4 ) طرح کلی سیستم :

چون در حالتی که از روش مدولاسیون شدت برای اندازه گیری زمان استفاده میشود ، تصویر بایستی برای قسمت مشخصی از زمان قابل رویت باشد ، سویپ با پهنای مساوی با محدوده زمانی ، مورد نیاز است . شروع سویپ بایستی با شروع پالس رفت همزمان گردد . برای اجتناب از تشکیل تصویر خارج از محدوده زمانی انتخاب شده ، یک سیگنال محو کننده(blanking signal ) با پلاریته مناسب بایستی در دسترس باشد . این سیگنال محو کننده همچنین بایستی در تامین روشنایی یک نقطه تیز روشن ، که در طول محور زمان قابل حرکت است ، شرکت نماید ( در محدوده انتخاب شده ) .

بر اساس احتیاجات فوق ، دیاگرام بلوکی دستگاه مورد نظر در شکل 1 نشان داده شده است . شکل موج های مربوط به این دیاگرام در شکل 2 نشان داده شده است .

1 – 4 )مولد جارو کننده (sweep generator) : این مولد ولتاژهای جارو کننده با پهنای 5 و 20 و 100 و 400 میکرو ثانیه به تناسب دامنه انتخاب شده تولید میکند . ماکزیمم محدوده ( 400 میکروثانیه ) به ترتیبی انتخاب می شود که ماکزیمم فاصله عیبی که می تواند اندازه گیری شود . برای کابلی که کاغذی با r=3.6 بعنوان دی الکتریک داشته باشد ، تقریبا 30 کیلو متر باشد .
سیگنال تحریک کننده سویپ از یک ساعت کریستالی . پس از تقسیم فرکانس مناسب برای محدوده های مختلف تامین می شود . از پالس های مربعی پیوسته با پریود مساوی زمان دامنه انتخاب شده ، تک پالسی همزمان با خروجی مونو استابل 1 و پریود تثبیت شده در مقدار 800 میکرو ثانیه از مولد تک پالس تولید می شود .
پهنای این پالس توسط سوئیچ انتخاب کننده محدوده زمان تغییر میکند . این پالس برای کنترل عمل شارژینگ خازن مدار مولد سویپ بکار برده می شود . این سیگنال جارو کننده به ورودی افقی اسیلوسکوپ داده میشود.

2 – 4 ) مولد پالس ولتاژ بالا ( high voltage pulser ) : پالس ولتاژ بالا تقریبا توسط یک تیراتون (thyratron) تولید می شود . سیگنال آتش این مدار خروجی تقویت شده مدار مونو استابل 1 است (mS1) بنابر این پریود پالس ولتاژ بالا در مقدار 800 میکرو ثانیه تثبیت می شود . این پالس مستقیما به کابل معیوب اعمال شده و توسط یک مدار از محدود کننده به ورودی قائم اسیلوسکوپ داده می شود . مدار پالسر در شکل 3 نشان داده شده است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   96   97   98   99   100   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ