هرچه شمردنى است به سر رسد و هر چه چشم داشتنى است در رسد . [نهج البلاغه]
 
دوشنبه 95 مرداد 25 , ساعت 2:49 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله بافت شناسی در گیاهان word دارای 28 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بافت شناسی در گیاهان word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بافت شناسی در گیاهان word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بافت شناسی در گیاهان word :

بافت شناسی در گیاهان

بافت به گروهی از سلولهای هم شکل و همکار گفته می‌شود. بافتهای گیاهی گروهی از سلولها هستند که دارای توانایی تقسیم بوده و مکررا تقسیم شده‌اند و به سلولهای تمایز یافته تبدیل شده‌اند.

تاریخچه
بافت شناسی گیاهی تاریخی دیرینه دارد و با کوشش دانشمندان مثل مالپیگی و گرو ، ابتدا در اواسط قرن هفدهم بنیانگذاری شد. گرو توانست تصاویر دقیقی ار بافتهای گیاهی را کشف کند که هم اکنون نیز استفاده می‌شود.
مفاهیم پایه

بافتهای گیاهی بسیار متنوعند و اصولا تنوع آنها در نتیجه تکامل بوجود آمده است. بدین صورت که گروههای گیاهی تکامل یافته‌تر ، دارای تنوع بافتی بیشتری می‌باشند. بیشتری تنوع بافتی در گیاهان گلدار (تک لپه‌ای و دو لپه‌ای) دیده می‌شود. چون در این گروه ، بافتها و سلولها به حد والایی از تکامل خود رسیده اند و کاملا اختصاصی شده‌اند.در گروههای پست‌تر ، بافتها تنوع کمتری دارند مثلا در خزه‌ها ، اگر چه تا حد زیادی تقسیم کار صورت گرفته اما هنوز بافتها تمایز کامل نیافته و کاملا اختصاصی نشده‌اند. بنابراین بافتها ، عمدتا پارانشیمی می‌باشند و در نهانزادان آوندی ، بعضی از بافتها نظیر بافت هدایت کننده برای اولین مرتبه تمایز یافته است و بعد تکامل آنها ادامه می‌یابد تا در گیاهان گلدار به حد کمال خود می‌رسد و کاملا اختصاصی می‌شود.

انواع بافتهای گیاهی
بافتهای مریستمی
بافت مریستمی متشکل از سلولهای نابالغ و تمایز نیافته‌اند که دارای توان تقسیم مکررند. مریستمهای حقیقی دارای اختصاصات زیر می‌باشند.
1 سلولهای ایزودیامتریک هستند. (اندازه وجوه برابر دارند.)
2 مدور و چند وجهی بوده و به شکل فشرده قرار گرفته‌اند و فضای بین سلولی در آنها دیده نمی‌شود.
3 دیواره نازک پکتوسلولزی دارند و هرگز دیواره ثانویه ندارند.
4 سیتوپلاسم متراکم با هسته درشت داشته و واکوئل مشخص و مواد ارگاستیک (مواد غیرزنده) ندارند.

انواع بافت مریستمی
مریستم انتهایی
در انتهای همه ریشه‌ها و ساقه‌ها یافت میشوند. از مریستم انتهایی ساقه ، برگها ، ساقه‌ها ، گلها تمایز می‌یابند. در بعضی از گیاهان آوندی پست مریستم انتهایی فقط از یک سلول انتهایی تشکیل شده که در عده‌ای دیگر از گیاهان پست و همه گیاهان آوندی عالی از تعدادی سلول بنیادی تشکیل شده است.
مریستم جانبی

این مریستمها به موازات محور طولی اندام یعنی در پیرامون اندام واقع شده‌اند. این مریستمها مسئول افزایش ضخامت اندامها هستند. این مریستمها درون بافتهای اولیه بوجود می‌آیند. ولی بافت ثانویه تولید می‌کنند که مریستمهای ثانویه شامل کامبیوم آوندی و کامبیوم چوب پنبه است.
مریستم میان گرهی

در واقع بخشی از مریستم انتهایی هستند که توسط بافتهای بالغ از مریستم انتهایی جدا شده‌اند و معمولا در پایه میان گرههای برخی گیاهان مانند بیشتر تک لپه‌ایها و دم اسبیان وجود دارند. در پایه برگها هم هستند و مسئول رشد طولی اندامند. برخلاف مریستم انتهایی بلاخره کاملا ناپدید می‌شوند. مریستمها را بر اساس خاستگاه به مریستم اولیه و ثانویه تقسیم می‌کنند. سلولهای اولیه آنهایی هستند که از سلول جنینی تشکیل شده‌اند. این سلولها اختصاص به انتهای ریشه و ساقه دارند. ولی مریستم ثانویه از تمایز زدایی بافتهای دائمی بوجود می‌آیند و شامل کامبیوم آوندی و کامبیوم چوب می‌باشند.

بافت پارانشیم
یکی از بافتهای بسیار مهم است. این بافت ، یک بافت عمومی و همگانی محسوب می‌شود و در بسیاری از ساختمانها بخصوص ساختمان نخستین ، بافتهای دیگر درون آن واقع می‌شوند. بدین جهت ، بافت پارانشیم را گاهی ، بافت زمینه‌ای نیز می‌گویند. سلولهای این بافت ، تنها دارای دیواره نخستین و به کلی فاقد دیواره ثانویه می‌باشند. سلولهای این بافت ، دارای پروتوپلاسم فعال می‌باشند و در فعالیتهای مهم و حیاتی گیاهان شرکت دارند. سلولهای این بافت ، معمولا شکل خاصی ندارند و در هر مکانی با شکل و خصوصیات پرتوپلاسمی خاصی ، که در ارتباط با نوع فعالیت آنها می‌باشند ظاهر می‌گردند. این بافت شامل سه نوع بافت زیر می‌باشد.

1 بافت کلرانشیم: بافت پارانشیم فتوسنتزی می‌باشد چرا که این سلولها دارای کلروپلاستهای متعددی می‌باشند و فواصل سلولی زیادی بین آنها وجود دارد.
2 بافت پارانشیم ذخیره‌ای: وظیفه ذخیره در اندامهای مختلف مثل ریشه ، ساقه ، دانه و میوه را بر عهده دارد. که غالبا این مواد ذخیره‌ای شامل هیدرات کربن مثل نشاسته و گاهی نیز شامل دانه‌های روغنی و پروتئینی می‌باشند سلولهای این بافت فاقد شکل مشخص می‌باشند و دارای دیواره نازکی‌اند اما پروتوپلاسم آنها فعال است.
3 پارانشیم زمینه‌ای: تقریبا در همه اندامها بین بافتهای جداگانه قرار دارند و سلولهایش دارای شکلهای مختلف‌اند که بر حسب محل خود به بافتهای مختلف اسکرانشیم ، کلانشیم تبدیل می‌شوند یا در نقش انتقال مواد یا گاه در نقش ذخیره مواد یا نقشهای دیگر عمل می‌کنند.
بافتهای بالغ
بافتهای تمایز یافته‌ای هستند که از بافتهای مریستم بوجود می‌آیند. تقسیمات زیادی در آنها صورت نمی‌گیرد. این سلولها درشتتر از سلولهای مریستمی‌اند. سیتوپلاسم کم ، واکوئل مشخص و مواد ارگاستیک (مواد غیره زنده) دارند. در بدو بلوغ مرده‌اند. پر از آب یا هوا هستند. ویژگی بافتهای بالغ داشتن فضای بین سلولی است که این فضای بین سلولی زمانی که بافتها تمایز می‌یابند، یعنی از جنینی به شرایط دائمی منتقل می‌شوند، بوجود می‌آیند.
بافتهای بالغ را نیز همچون مریستمها بر اساس خاستگاه به بافتهای اولیه و ثانویه رده بندی می‌کنند. بافتهای اولیه از مریستم اولیه بوجود می‌آیند و بافتهای ثانویه از مریستم ثانویه بوجود می‌آیند. بافتهای بالغ را به بافتهای ساده و مرکب رده بندی می‌کنند که بافتهای ساده همه از یک نوع سلول تشکیل شده‌اند که همه یک نوع کار انجام می‌دهند. ولی بافت مرکب مانند بافت آوندی از چندین نوع سلول تشکیل شده است.

کلانشیم
ازسلولهای کلانشیم تشکیل شده که این سلولها ممکن است پارانشیم مانند باشند. ولی سلولهای کلانشیم تخصص یافته و طویل‌ترند. دارای دیواره اولیه هستند که ضخامت آن یکنواخت نبوده و در بعضی قسمتها خصوصا در گوشه‌ها ضخیم‌تر است. سلولها زنده‌اند و ممکن است دارای کلروپلاست باشند. بافت کلانشیم بافت مقاوم اندامهای در حال رشد است. اندامهایی که در حال طویل شدن هستند

کلانشیم بافت مقاوم گیاهان دو ‌لپه‌ای است و در تک‌ لپه‌ای‌ها دیده نمی‌شود. بافت مقاوم تک لپه‌ایها اسکلرانشیم است و در ریشه کلانشیم دیده نمی‌شود. بافت کلانشیم در ساقه‌ها و دمبرگها و در برگها در رگبرگهای درشت آن دیده می‌شود. انواع بافت کلانشیم با توجه به شکل سلول و ضخامت دیواره شامل کلانشیم زاویه‌ای ، کلانشیم مماسی و کلانشیم حفره‌ای است.
اسکلرانشیم
این بافت نیز مانند کلانشیم بافت مقاوم گیاه است ولی برخلاف کلانشیم هم دیواره اولیه دارد و هم دیواره ثانویه و در اکثر مواقع دیواره چوبی شده دیواره‌ها خاصیت الاستیکی دارند. یعنی در صورت وجود فشار یا کشش دیواره تغییر شکل می‌دهد و زمانی که فشار برطرف شد به شکل اولیه بر می‌گردد. بافت اسکلرانشیم بافت مقاوم اندامهای بالغ است. اندامهایی که رشد طولی آنها پایان یافته اسکلرانشیم جایگزین کلانشیم می‌شود. دو نوع بافت اسکلرانشیم وجود دارد که شامل اسکلرانشیم هادی ، اسکلرانشیم مکانیکی است که خود به دو نوع اسکلرید و فیبر تقسیم می‌شود.
بافتهای مرکب

بافت محافظ
همانطوری که از نامش پیداست وظیفه محافظت از پیکر گیاه را بر عهده دارند که این بافت محافظ در پیکر اولیه اپیدرم و در پیکر ثانویه گیاه پریدرم می‌باشد و از انواع مختلف سلولها تشکیل یافته‌اند.
بافت آوندی

شامل دو نوع بافت فلوئم یا آبکشی و بافت گزیلم یا چوبی می‌باشد که هر دو از انواع مختلف سلولها تشکیل شده که وظایف متعددی نیز دارند. گزیلم انتقال آب و کانیها را از ریشه به بخشهای هوایی بر عهده دارد و علاوه بر انتقال در نگهداری و ذخیره هم مشارکت دارد. فلوئم نیز انتقال شیره پرورده و ترکیبات آلی ساخته شده در برگها را به سایر بخشهای گیاه بر عهده دارد.

بافتهای مقاوم
1 بافت کلانشیم: یک بافت مقاوم است که غالبا در ساختمانهای نخستین ساقه ، ریشه و اندامهای دیگر یافت می‌شود. این بافت معمولا در نواحی بیرونی اندامها نزدیک به روپوست به صورت دستجات سلولی یا استوانه سرتاسری یک لایه یا چند لایه سلولی ، ظاهر می‌شود. بافت کلانشیم فاقد دیواره ثانویه هستند و دیواره اولیه در آنها به طرز نامنظمی ضخیم می‌شود. نامنظم بودن رسوبات دیواره سلولهای بافت کلانشیم کمک موثری در شناسایی سریع این بافت می‌کند. به خاطر اینکه سلولهای این بافت فاقد دیواره ضخیم ثانویه‌اند بنابراین فعالیت پروتوپلاسمی نسبتا بالایی دارند.

2 بافت اسکلرانشیم: بافت مقاومی است که تقریبا در همه نقاط گیاه دیده می‌شود این بافت گاه به صورت اجتماع ، گاه به صورت یک یا چند لایه‌ای گاه نیز به صورت سلولهای پراکنده انفرادی دیده می‌شود بافت اسکلرانشیم هم در ساختمانهای نخستین و هم در ساختمانهای ثانویه گیاه دیده می‌شود. سلولهای این بافت به دو دسته فیبر و اسکلریدی تقسیم می‌شود. که بخصوص از نظر شکل باهم فرق دارند. فیبر سوزنی و کشیده اما اسکلریدی دارای اشکال متنوع می‌باشد.

بافت هادی
1 بافت آوند چوبی: بافت آوند چوبی همراه بافت آبکش ، به عنوان سیستم هدایت کننده است. این بافت در استوانه مرکزی اندامهای ریشه و ساقه قرار گرفته و دارای سلولهای متفاوتی مثل سلولهای غربالی وسل و تراکئید اختصاصی‌اند. اما برخی دیگر مثل سلولهای پارانشیم یا الیاف غیر اختصاصی می‌باشند. پس این بافت ، یک نوع بافت مرکب است.

2 بافت آوند آبکشی: بافت آوند آبکشی عهده‌دار انتقال مواد غذایی در گیاه است، یعنی انتقال شیره پرورده در اندامهای مختلف. در ارتباط نزدیک با بافت آوند چوبی قرار گرفته و در ساختمانهای نخستین اندامهای ریشه و ساقه ، درون استوانه مرکزی قرار دارد. ولی به علت عدم وجود دیواره ثانویه سلولهای آبکش ، تشخیص آن از سلولهای پارانشیمی در مشاهدات میکروسکوپی مشکل می‌باشد. این بافت نیز مثل بافت چوبی یک بافت مرکب است که دارای سلولهای اختصاصی مثل سلولهای غربالی و سلول همراه می‌باشند و نیز سلولهای غیر اختصاصی مثل پارانشیمی و الیاف.
بافت محافظ
بافت محافظ ، جهت محافظت از اندامهای گیاهی می‌باشد و قشر خارجی آنها را تشکیل می‌دهد. بافت محافظ دو نوع است: یکی بافت محافظی است که اندامهای گیاه را در رشد نخستین می‌پوشاند که آنرا روپوست یا اپیدرمیس گویند. دیگری بافت پریدرم که پوشش اندامها را در ساختمان پسین تشکیل می‌دهد که به آن بافت چوب پنبه‌ای هم می‌گویند. این دو بافت محافظ کاملا از هم متفاوتند.

بافت ترشحی
اعضای ترشحی در گیاهان بسیارمتنوع و کاملا متفاوت باهمند و بیشتر اوقات به صورت بافت مشخصی نمی‌باشند. بافتهای ترشحی آنها ممکن است که به صورت پرز غده‌ای ، سلول منفرد ، یک لایه سلول ، مجرا ، کیسه و یا لوله باشند
بافت چوبی

بافت چوبی از پروکامبیوم بوجود می‌آید و پروکامبیوم از مریستم انتهایی ناشی می‌شود بافت چوبی واجد دیواره نخستین را که از پروکامبیوم گیاه ایجاد می‌شود، بافت چوبی نخستین می‌نامند در بسیاری از گیاهان پس از تکمیل دیواره نخستین بافتهای پسین تشکیل می‌شوند. بافت چوبی از 4 نوع یاخته تراکئید ، وسل ، فیبر و پارانشیم چوبی تشکیل شده. نقش اصلی این یاخته‌ها انتقال شیره خام و تا حدی حفاظت گیاه است.

عناصر تراکئید
دو نوع عناصر چوبی به نامهای تراکئید یا (تشکیل دهنده آوند‌های چوبی ناقص) و وسل (تشکیل دهنده آوندهای چوب کامل) در گیاهان وجود دارند. تفاوت اصلی دو نوع آوند چوبی در این است که تراکئید منفذ ندارند در حالی که دیواره‌های انتهایی وسل‌ها دارای منفذ هستند. بنابراین در تراکئید عبور آب از یاخته‌ای به یاخته دیگر بصورت نفوذ از دیواره سه لایه‌ای متشکل از دیوراه‌های نخستین دو یاخته مجاور و تیغه میانی آنها انجام می‌گیرد. در حالی که در وسل‌ها آب از منافذ آزاد بین یاخته‌ها عبور

می‌کند.به علاوه یاخته‌های تشکیل دهنده تراکئیدها از یاخته‌های وسل‌ها درازتر و بارکترند. به تدریج که عناصر تراکئیدی رشد می‌کنند، پروتوپلاسمان از بین می‌رود اما قبل از آن دیواره پسین بر روی دیواره نخستین بوجود می‌آید و دیواره ضخیم تر می‌شود دیواره دو انتهای یاخته نیز قبل از ناپدید شدن پروتوپلاسم از بین می‌رود. در نتیجه نقش یاخته چوبی زنده دیواره پسین و حل کردن انتهایی دیواره یاخته است. پس از این فرآیندها ، پروتوپلاسم از بین می‌رود و یاخته‌های چوبی مرده بر جای می‌مانند و شیره خام درون آنها جریان می‌یابد.

ساختار و شکل دیواره پسین عناصر تراکئیدی
دیواره پسین در عناصر تراکئیدی بطور یکنواخت تشکیل می‌شود چنانکه در بعضی نقاط ضخیم تر و در نقاط دیگر نازکتر است. این ناهمواریها بصورت برجستگیها و فرورفتگیهایی با طرحهای گوناگون در سطح درونی عناصر تراکئیدی بوجود می‌آیند و آوندهای چوبی را بر حسب انواع این تزئینات نامگذاری می‌کنند مانند آوندهای حلقوی ، مارپیچی ، نردبانی ، مشبک و منقوط. لیگنین در آوندهای حلقوی و مارپیچی بصورت حلقه‌های جدا از هم یا نوارهای مارپیچی و در آوندهای نردبانی و مشبک به ترتیب به شکل نوارهای موازی و مشبک در آمده است در آوندهای منقوط لیگنین تمام سطح دیواره بجز نقاط فرورفته را فرا رفته است.
فیبرها

یاخته‌های فیبر چوبی نسبتا درازند دیواره آنها ضخیم تر از تراکئیدهاست. این یاخته‌ها بیشتر نقش استحکامی دارند. یاخته‌های فیبری ممکن است دارای پروتوپلاست زنده بوده و نقشهای زیستی از قبیل ذخیره نشاسته و غیره داشته باشند.
یاخته‌های پارانشیمی

یاخته‌های پارانشیمی در بافت چوبی پسین ممکن است دارای دیواره پسین یا فاقد آن باشد نقش مهم این یاخته‌ها ذخیره مواد است.
ویژگیهای چوب

در یک درخت زنده 10% وزن چوب را آب تشکیل می‌دهد اما در هنگام مصرف مقدار آب چوب به 10 درصد تقلیل می‌یابد. آبگیری از چوب این روزها به طریق پیشرفته در کارخانجات انجام می‌گیرد که در چوب ترک یا شکاف بوجود نمی‌آید. بخش خشک چوب از 60 تا 75 درصد سلولز و 15 تا 25 درصد لیگنین ساخته شده است. لیگنین ماده آلی است که در سطح داخلی آوندهای چوبی رسوب می‌کند و دیواره آنها را محکم می‌کند مواد دیگر سازنده چوب که مقدار آنها کم است عبارتند از : رزین ، صمغ ، روغن ، رنگ ، تانن و نشاسته مواد سازنده چوب در تصمیم گیری برای کاربردهای گوناگون از چوب موثرند. در استفاده از چوبها تراکم و دوام آنها نیز در نظر گرفته می‌شود.
فشردگی یا تراکم چوب

فشردگی یا تراکم چوب مهمترین ویژگی آن به شمار می‌آید. تراکم هر چوب عبارت است از وزن واحد حجم آن. برای مثال وزن یک سانتیمتر مکعب وزن چوب در مقایسه با وزن آب هم حجم آن به صورت کسری از 1 بیان می شود. بخاطر وجود فضاهای خالی زیاد در چوب وزن مخصوص آنها بطور نسبی کمتر از 1 است وزن مخصوص چوب بین 04 تا 14 متغیر است چوبهایی که وزن مخصوص آنها از 05 کمتر باشد سبک و چوبهای که را که وزن مخصوص آنها بالای 07 است سنگین به حساب می‌آورند.
دوام چوب

برای مطالعه دوام چوب ، مقاومت و پایداری آن را در برابر پوسیدگی بررسی می‌کنند. از مواد سازنده چوب روغنها ، رزینها و تاننها از پوسیدگی آن جلوگیری می‌کنند چوبی که 15% تانن داشته باشد، می‌تواند پس از افتادن مدتها در کف جنگل بماند و آسیب نبیند.

سایر کاربردهای چوب
در صنایع کاغذ ، فیبر مصنوعی ، پلاستیک ، از خرده‌های چوب به کمک چسب مخصوص و پرس کردن آن نئوپان می‌سازند استفاده از چوب در صنعت کشتی سازی و ; بکار می‌رود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 مرداد 25 , ساعت 2:49 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله شــات 3D word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شــات 3D word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شــات 3D word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شــات 3D word :

شــات 3D

 (shout 3D) 3مقدمهD
چیز بسیار جدید و بسیار مهیجی است . 3D روشی برای بیان ، انیمیشن های گرافیکی سه بعدی تعاملی (interactive) بدون استفاده از برنامه های افزودنی (phugins) بر روی وب است . تکنولوژی بکار رفته بطور کامل از دیدکار بر نهائی پنهان مانده و او فقط به تماشای یک پنجره سه بعدی بر روی یک صفحه وب می پردازد .

این ویژگی چیز کوچکی نیست و دریچه ای به سوی پیشرفت و بهبود وضع گرافیک های سه بعدی تعاملی بر روی اینترنت است که مدتها طولانی در بلاتکلیفی بسر می بردند . اما ویژگیهای شات 3D واقعا بسیار بیشتر از این حرفها هستند .
ویژگی گرافیک های سه بعدی کامپیوتری ، خواه در بازیها باشند یا در تصاویر تجاری ، آموزشی یا کاربردهای واقعی گرا دیگر ، انجام تعاملهای زمان واقعی (realtime) است . در گذشته ، هنرمندان گرافیک های سه بعدی و برنامه نویسان سه بعدی تعاملی ناچارا با یکدیگر غریبه بودند .

شات 3D با ارائه واسط برنامه نویسی جاوا (javs) که محیطی بسیار واضح و هوشمندانه است ، مکانی فراهم آورده تا تمام هنرمندان کارهای سه بعدی ( طراحان مدل و انیمنش ساز ) بتوانند از طریق آن طراحی و برنامه سازی اعمال تعاملی را فرابگیرند . این نسل جدید از هنرمندان سه بعدی هدایت انقلابی در عرصه گرافیک های سه بعدی را با کمک گرفتن از ریز پردازنده ها قدرتمند ئ سخت افزار های گرافیکی که بر روی کامپیوتر های استاندارد خانگی یافت می شوند بر عهده دارند .

این کتاب تمام هنرمندان سه بعدی کار ، برنامه نویسان گرافیکی و توسعه دهندگان وب را دعوت می کند تا با درکنار هم قرار گرفتن ، اقدام به ایجاد تعامل های سه بعدی نمایند .

سخت افزار و نرم افزار مورد نیاز
شات 3D نیازمند یک سیستم کامپیوتری به همراه یک مرورگر وب است که از جاوا11 پشتیبانی می کند . مرورگرهای internet explorer مایکروسافت و Netscape4 یا بالاتر می توانند از عهده این وظیفه برآیند . شما می توانید از یک سیستم مبتنی بر ویندوز یا مکینتاش استفاده کنید .

همانطور می دانید برخی از واقعیت ها وجود دارند که نمی توان از آنها چشم پوشی کرد . بهترین صحنه ها و مدلهای سه بعدی برای استفاده در شات 3D توسط نرم افزار استودیوی سه بعدی Max ایجاد می شوند که توسط یک ابزار خاص به شات 3D ارسال می گردند . نرم افزار استودیوی سه بعدی Max فقط بر روی سیستم ویندوز قابل استفاده است .

در واقع اکثر نرم افزار های اصلی مدل سازی سه بعدی در محیط مکینتاش قابل استفاده نیستند . کیت JDK که توسط شرکت Sun Microsystems عرضه می شود ، آسانترین راه نوشتن کدهای تعاملی برای شات 3D است که می خواهیم بر روی سیستم های مکینتاش بکار گرفته شود .

طبیعی است که باید بینندگان وب را هم مد نظر داشت . اکثریت کاربران نهایی از طریق سیستم های مبتنی بر ویندوز به صحنه های توسعه یافته توسط شات 3D دسترسی پیدا می کنند از اینرو یک توسعه دهنده شات 3D باید کاشف اینترنت (internet explorer ) مایکرو سافت ( یا Netscape ) را بر روی سیستم خود نصب کرده باشد تا از نتایج مطلع شود .

می توانید محتویات سه بعدی مورد استفاده توسط شات 3D را توسط هر بسته نرم افزاری سه بعدی که قابلیت ارسال فرمت VRML را دارد ایجاد کنید . کاربران استودیوی سه بعدی MAX از مزیت بسیار مهمی برخوردار هستند چرا که شات 3Dداری یک یوتیلیتی خاص ارسال برای این برنامه است که قابلیت های بسیاری دارد .

شات 3D چیست ؟
شات 3D روشی برای نمایش گرافیم های سه بعدی تعاملی و انیمیشن بر روی وب است . بر خلاف رقابت اصلی که ما بین تکنولوژیهای قدیم و جدید وجود داشت ، هیچ برنامه افزودنی ( plug – in ) برای مشاهده محتویات شات 3D مورد نیاز نیست . محتویات شات بصورت اتوماتیک در پنجره ای و در یک صفحه وب بصورت یک اپلت جاوا تعبیه می شوند .

اکثریت مرورگرهای وب از اپلت های جاوا پشتیبانی می کنند از اینرو می توانید محتویات سه بعدی تولید شده برای اینترنت را با این ضمانت که تقریبا همه می توانند در هر جای دنیا آنرا مشاهده کند ، بکار گیرید .
شات 3D از مدلهای سه بعدی و صحنه های ایجاد شده در بسته های نرم افزار های استاندارد سه بعدی استفاده می کند . شات 3D بر مبنای VRML استوار است که مدتهای طولانی به عنوان ابزاری برای گرافیک های سه بعدی بر روی وب بکار گرفته می شود .

بسیاری از برنامه هیا مدل سازی و انیمیشن سه بعدی دارای ابزار های برای ارسال محتویات خود بصورت فایلی با فرمت VRML ( wrl ) هستند ، بیشتر هنرمندان سه بعدی ، قادر به کار با نرم افزار های شناخته شده امروزی هستند . با این وجود نرم افزار استودیوی سه بعدی MAX بیشترین کاربرد را در نزد حرفه ایهای سه بعدی کار دارد ،

و از اینرو شات 3D بطور خاصی از این برنامه پشتیبانی می کند . بجای استفاده از ابزار استاندارد ارسال VRML در MAX ،‌ شات 3D دارای یوتیلیتی خاص خود است که دسترسی یه ویژگیهای خاص را فراهم می‌ آورد . در آینده شات 3D قادر خواهد بود تا با استفاده از ارسال کننده خاص اقدام به ارسال فایل به بسته های نرم افزارهای سه بعدی دیگر نماید ، اما برای امروز کاربران MAX قادر به ایجاد صحنه های مهیج هستند . ارسال کننده شات به کاربران MAX این اجازه را می دهد که از قدرت MAX برای ایجاد مدل ، مواد و انیمیشن نهایت استفاده را ببرند .

شات 3D دارای مکانیزم خاصی برای صحنه هایی سه بعدی و مجموعه ای از ابزارها برای ایجاد تعامل های کاربران است . به عنوان یک مکانیزم خالص ، می توانید بدون داشتن هیچ گونه مهارتی در برنامه نویسی از شات 3D استفاده کنید . یک انیمیشن تولید شده در MAX یا یک بسته استاندارد دیگر را می توان بسادگی در یک پنجره صفحه وب تعبیه و به اجرا در آورد .

اگر علاقمند به تعامل های کاربر هستید ، قدرت شات 3D بسیار محدود است . شات 3D به همراه اپلت های عمومی ارائه شده که به کاربران امکان امتحان کردن یک شیی سه بعدی ، در تمام جهت ها یا راهبری آن را در صحنه سه بعدی فراهم می آورند . مجددا می توانید بدون نیاز به هیچ برنامه نویسی از این اپلت ها استفاده کنید . اما شات 3Dهنگامی که به همراه مجموعه ابزار برنامه نویسی بکار گرفته می شود جان می گیرد .

شات 3D برای استفاده کاربران خانگی ایجاد شده ، دنیایی که اکثر توسعه دهندگان برجسته در آن به مشغول تولید محتویات سه بعدی تعاملی هستند . خودشات نیازمند مجموعه ای از ابزار است که به این توسعه دهندگان اجازه می دهد تا اقدام به ایجاد محتویات سه بعدی تعاملی برای استفاده در محیط های سرگرمی ، تبلیغات ، تجارت الکترونیک ، آموزشی و بازیها نمایند . شات 3D این ابزارها را برای تعامل های شات فراهم آورده است و می توانیم از آنها استفاده کنیم .

اهمیت شات 3D
گرافیک های سه بعدی کامپیوتری میدانی است که بسرعت در حال بسط و گسترش است . گرافیک های سه بعدی تعاملی تقریبا دارای وضعیتی مشابه با گرافیک های سه بعدی بوده و پشت سر این تکنولوژی در حال حرکت هستند . تکنولوژی کامپیوتری در تمام جهات در حال گسترش است و نمی توان گفت که کدام قسمت از بخش های دیگر جلوتر است .

شات 3D به روشی کاملا متفاوت و بنیادین در حال رقابت است . البته ، قابلیت نمایش محتویات سه بعدی بر روی وب آن هم بدون نیاز به برنامه کاربردی افزودنی دیگر یک مزیت فوق العاده است . برای بسیاری از توسعه دهندگان و سایت ها ، افزودنی های (Plug – ins) کاربر به آسانی گزینه ای قابل قبول نیستند و شات تغییری اساسی در این بازه ایجاد کرده است .

علاوه بر این ، شات بر پایه جاوا است . به این معنی که قدرت نامحدود برنامه نویسی جاوا را می توان وارد فرآیند توسعه محتویات شات 3D کرد . شات تنها پاسخ اختصاصی برای ارائه گرافیک های سه بعدی بر روی وب نیست بلکه ادغامی محض بین گرافیک های سه بعدی و جاوا است که هر دو از تکنولوژیها بسیار مهم عصر حاضر هستند .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 مرداد 25 , ساعت 2:49 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت کامپوزیت های پلیمری word دارای 22 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت کامپوزیت های پلیمری word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت کامپوزیت های پلیمری word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت کامپوزیت های پلیمری word

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت کامپوزیت های پلیمری word :

اسلاید 1 :

 

نانوکامپوزیتهای پلیمری نسل جدیدی از مواد هستند که شامل یک ماتریس پلیمری و کمتر از 10 درصد وزنی از یک تقویت کننده نانومتری می باشند. تقویت کننده های نانومتری به علت داشتن نسبت طول به قطر L/D) )زیاد، ابعاد بسیار کوچک و میزان سطح بسیار بالا در مقایسه با تقویت کننده های معمولی نظیر الیاف شیشه و تالک،‌ در سطح بارگذاری loading)) کمتری باعث بهبود خواص مورد نظر گردیده و مسائل مربوط به تقویت کننده های رایج نظیر افزایش وزن ،‌ نقایص سطحی و مشکلات فرآیندی در آنها کمتر دیده می شود.

اسلاید 2 :

  • وزن کمتر قطعه نهایی در مقایسه با کامپوزیتهای معمولی
  • استحکام مکانیکی بالاتر در میزان بارگذاری کمتر
  • مقاومت بالا در برابر نفوذ گازها و بخارات
  • سطح ظاهری بهتر
  • فرآیندپذیری راحت تر
  • تحمل حرارتی بالاتر

 

اسلاید 3 :

 

خواص نانوکامپوزیت‌ها

  • نانوکامپوزیت‌ها در مقادیر 5-2 درصد وزنی، خواص پلیمرهای خالص را به طرز قابل توجهی بهبود می‌دهند. این ارتقای خواص عبارتند از:
  • خواص عبور پذیریbarrier) ) مانند نفوذپذیری و مقاومت در برابر حلال‌ها؛
  • خواص نوری ؛
  • هدایت یونی ؛

اسلاید 4 :

 

خواص دیگر حاصل از ساختار لایه‌ای نانو سیلیکات‌ها در نانوکامپوزیت‌های پلیمری

  • افزایش پایداری حرارتی و مقاومت در برابر شعله (آتش) در مقادیر بسیار کم پرکننده ؛
  • نانوکامپوزیت‌های مورد استفاده در صنعت پلاستیک ،قیمت پایین نانوکلی(clay) نسبت به سایر پرکننده‌های نانو و امکان استفاده از روش اختلاط مذاب در پلاستیک‌ها ؛

اسلاید 5 :

مشکلات

  • عدم توزیع یکنواخت فاز دوم در فاز زمینه در نانوکامپوزیت ها، خواص مکانیکی نانوکامپوزیت ها را کاهش میدهد. تجمع ذرات پودر بسیار ریز در نانوکامپوزیت ها موجب افزایش انرژی سطحی آنها شده، کاهش خواص مکانیکی نانوکامپوزیت ها را به دنبال دارد.
  • همچنین استفاده از مواد شیمیایی گران قیمت برای توزیع یکنواخت فاز دوم در داخل فاز زمینه و جلوگیری از بهم چسبیدن ذرات پودر نانوکامپوزیتی و ساخت نانوکامپوزیت هایی با ریزساختاری همگن و خواص مکانیکی بالا، باعث غیراقتصادی شدن و همچنین پیچیدهتر شدن فرآیند میگردد.

اسلاید 6 :

کاربردها

  • قطعات داخلی و خارجی خودرو
  • بسته بندی های مقاوم در برابر نفوذ گازها و بخارات
  • الیاف مستحکم برای صنعت نساجی
  • ابزارآلات صنعتی و لوازم خانگی

اسلاید 7 :

  • در این روش ابتدا نانوذرات تهیه شده به صورت سوسپانسیون در یک حلال حل شده و سپس به محلول پلیمری اضافه می شود و مخلوط حاصله توسط یک پرس هیدرولیک در یک قالب اکسترود می شود و در نهایت صفحات نازک به دست می آیند. در این روش انتخاب بستر پلیمری، انتخاب نوع ذارت و سازگاری این دو گونه با یکدیگر و نحوه ی توزیع ذرات از نکات حائز اهمیتی است که بایستی بر آن فائق آییم.

اسلاید 8 :

  • معمولا ً برای تولید نانوکامپوزیت های زمینه پلیمری حاوی نانوالیاف کربنی از این روش استفاده می شود. محدودیت این روش میزان فاز تقویت کننده یا همان مواد پرکننده است. به عنوان مثال برای تولید نانوکامپوزیت سیلیکا/پلی پروپیلن حداکثر میزان نانوذرات سیلیکا 20 درصد وزنی می تواند باشد. البته به نظر می رسد آگلومره شدن (به هم چسبیدن) ذرات نیز از دیگر محدودیت های این روش باشد.

اسلاید 9 :

  • با استفاده از این روش می توان بر بعضی از محدودیت های روش مخلوط سازی مستقیم غلبه کرد، ضمن آنکه می توان میزان آگلومراسیون و کلوخه ای شدن نانوذرات در ماده پلیمری را کاهش داد. در این روش به دو صورت می توان نانوکامپوزیت های پلیمری را تولید کرد. اگر مادهء زمینه پلیمری و نانوذرات تقویت کنندهء آن در یکدیگر قابل حل شدن باشند، محلول حاصل را می توان در یک قالب؛ ریخته گری کرده و نانوکامپوزیت تولید نمود. در غیر این صورت مخلوط مواد نانوکامپوزیت در یک حلال حل شده و در نهایت با تبخیر حلال، نانوکامپوزیت مورد نظر به دست می آید.

اسلاید 10 :

  • در این روش پلیمریزاسیون بستر پلیمری در حضور نانوذرات انجام می شود و منومر در حین رشد، ذرات پر کننده را در بر می گیرد. نکتهء کلیدی در این روش نحوهء توزیع ذرات نانو در منومر است. با کنترل پیوند بین ذرات نانو و ماده زمینه، می توان توزیع مورد نظر را به دست آورد. بسیاری از نانوکامپوزیت های زمینه پلیمری را می توان با این روش تولید کرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 مرداد 25 , ساعت 2:49 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق در مورد مصالح جدید در ساختمان word دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد مصالح جدید در ساختمان word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد مصالح جدید در ساختمان word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد مصالح جدید در ساختمان word :

مصالح جدید در ساختمان

آشنایی با وینیل، از مصالح جدید و مفید ساختمانی

آشنایی با وینیل، از مصالح جدید و مفید ساختمانیوینیل ـ قابلیت برگشت به چرخه محیط تولید وینیل یک فرایند تولید بسته اتوماتیک با تکنولوژی بالا است و تقریبا تمام ضایعات آن به چرخه تولید بازمی­گردد. مطالعات نشان داده است که تولیدات وینیل تنها یک­درصد آلودگی کل ناشی از مصارف گاز و نفت را تولید می­کنند و انرژی مصرف شده برای تولید وینیل سه برابر کمتر از انرژی مصرف شده برای تولیدات آلومینیومی است. همچنین مطالعاتی که توسط Principia Partners انجام گرفته است، نشان می­دهد که بیش از 98 درصد وینیل موجود می­تواند به چرخه تولید بازگردد.
ـ مقاومت و دوام

وینیل در مقایسه با سایر مواد به­کار رفته در ساختمان­سازی دوام قابل قبولی دارد. یک مثال ساده در این مورد، پوشش­های بام وینیلی می­باشد. این پوشش­های تک­لایه وینیلی، بیش از 30 سال عمر می­کنند. وینیل بهترین انتخاب برای پوشش­ کف­ها و پوشاندن دیوارهاست، به­خصوص در محل­های پر رفت­وآمدی همچون مراکز بهداشتی. انتخاب لوله­های PVC برای مواردی که لوله­ها زیر خاک قرار می­گیرند بسیار به­صرفه است، چرا که بدون هرگونه نیازی به نوسازی، بدون ترک خوردن و زنگ زدن عمر
می کنند.
ـ صرفه­جویی در انرژی

باتوجه به هدردهی انرژی کمتری که وینیل نسبت به سایر مواد مشابه دارد، از­ این رو بیشترین مصرف را در زمینه ساخت درب و پنجره داشته است.
ـ مقاومت در برابر آتش­سوزی

معمولا استفاده از محصولات ساختمانی وینیل کمترین درصد ریسک را در بر دارد. وینیل نسبت به سایر مواد از مقاومت فوق­العاده بیشتری در برابر آتش دارد.
سیستم­های جدید ساختمانی تولید شده از وینیل
ترکیبات جدیدی که از وینیل به­دست می­آیند، امکان عرضه سازه­های جدیدی را می­دهد که می­توانند جای فلز و چوب را در بسیاری موارد بگیرند. Royal Building Systems یکی از این نوع سیستم­های سازه­ای جدید است که از پیوند وینیل­های توخالی تولید می­شود. داخل آن را با بتن پرنموده­ و به عنوان دیوار آماده عرضه می­شود. این سیستم، قابلیت آن را دارد که انجام هرگونه عملیات اجرایی در سطح آن انجام­پذیر باشد. این سیستم در تمام دنیا، برای ساخت خانه­های یک یا دو خانواری، ساختمان­های اداری، صنعتی و تجاری به کار می­رود. مزایایی که این سیستم دارد، باعث می­شود که بتواند در کشورهایی که تغییرات دمای آنها در طی سال زیاد است و در معرض آسیب­های طبیعی مثل زمین­لرزه، تندباد و سیلاب قرار دارند، بسیار مفید واقع شود. دیوارهای به­کار رفته در این سیستم، علاوه بر دارا بودن خاصیت­های وینیل، در برابر موریانه نیز مقاومند.

امروزه، تولید محصولات متنوع­تر تشکیل یافته از وینیل و کاربردهای تازه و مختلف آنها، امکان انتخاب و گزینش­ بسیاری را در اختیار معماران و طراحان قرار می دهد.
سبک سازی با پانل های پوما
با توجه به قرار گرفتن کشور ما برروی کمربند زلزله، همیشه این وحشت وجود دارد که در آینده نیز زلزله هایی به وقوع پیوسته و خسارتهای بیشتری به بار آورند، لذا استاندارد سازی فرآیند ساخت و ساز با رویکردهای مختلف ضرورتی است که لزوم اهتمام بدان برکسی پوشیده نیست.
گرچه بررسی نقاط تخریب شده در اثر زلزله مبین این امر است که ساختمانهای بتن آرمه ایکه براساس ضوابط و آئین نامه های ساختمانی تحت نظارت دقیق ساخته شده توانسته اند، در مقابل زلزله به خوبی مقاومت کرده، آسیب پذیری کمتری نسبت به سایر ساختمانهای سنتی و اسکلت فولادی داشته باشند، اما همین مطالعات درصد ساختمانهایی را که در آنها ضوابط و مقررات ساختمانی بدقت به اجرا درآمده باشند را بسیار کمتر از حد انتظار برآورده می کنند.
در واقع طرحی که مهندسان طراحی می کنند در عمل به اجرا در نمی آید. در واقع عدم نظارت برتولید بتن و اجرا و کنترل کیفیت، از جمله ضعف هایی است که در ساختمانهای بتنی وجود داشته و دارد. مثلاً در شرایطی که بتن ساخته شده به مدت 5 تا 7 روز نیاز به آب دارد در برخی مناطق کشور، بعلت خشک سالی در ساخت و ساز از آب برای عمل آوری بتن، کمتر استفاده می کنند و یا در مناطقی دیگر از کشور بعلت سرمای هوا و یخ زدگی، ساختماهای بتنی لاجرم از کیفیت و استحکام لازم برخوردار نیستند، این مشکلات و بسیاری دیگر از موارد، باعث شده که به اعتراف کارشناسان صنعت ساختمان، “در سراسر دنیا ، عمر سازه تا 80 سال است. اما در کشور ما متأسفانه این زمان به کمتر از 10 سال میرسد” . از طرف دیگر مستند به تحقیقات بعمل آمده و با فرض خوشبینانه و رعایت کامل استاندارد 2800 ساختمانهای اجرا شده در کشور بسیار سنگین بوده، بطوریکه برخی کارشناسان معتقدند که در کشور ما بار مرده هر مترمربع ساختمان بطور متوسط 400 تا 500 کیلوگرم بیش از معیارها و استانداردهای متداول جهانی است.
چنانچه سنگینی ساختمانهای اجرا شده هزینه بسیار بالای استفاده از بتن، هزینه های اعمال نظارت کامل را در کنار آوارهای کشنده ناشی از حدوث زلزله مورد مطالعه قرار دهیم، علت استقبال فراوان از تکنولوژیهای جدید در صنعت ساخت و ساز کشور خودنمایی می کند. این استقبال در چند ساله اخیر خصوصاً پس از وقوع زلزله دلخراش ” بم ” نمود جدی تری یافته تا جایی که از آن بعنوان ” فرهنگ سبک سازی ” یاد می شود.
در واقـع سبک سـازی در حـال حاضـر یکی از اسـاسی تـرین، کـم هزینـه تـرین و مؤثرتـرین راهکارهای مقابلـه بـا خسارات مالی و جانی ناشی از بروز زلزله و سایر بلایای طبیعی بشمار می آید. اهمیت سبک سازی زمانی آشکارتر می گردد که امکان نظارت دقیق، علمی و عینی را برآن بیافزائیم. در واقع با گسترش و ترویج سبک سازی، اعمال نظارت برساخت و ساز، دچار تحول اساسی گردیده است.
بجای اعمال ناقص و بسیار پرهزینه و بعضاً ناممکن نظارتهای ” پسینی ” ، این امکان وجود خواهد داشت تا با تدوین استاندارد ملی و گواهینامه های خاص پیش از نصب و اجرا تا 90 درصد فرآیند نظارت صورت گرفته، ضریب ایمنی ساخت و ساز را افزایش دهیم. در این میان سیستم ساختمانی پوما ( پانل های سقفی و دیواری سه بعدی) نسبت به سایر مصالح ساختمانی به سبب وجوه متمایزی که با سایر مصالح سبک دارد باعث شده تا شاهد بیشترین استقبال در سطح کشور و خصوصاً مناطق زلزله زده بم و ; باشد.

سیستم ساختمانی پوما علاوه بر سبک بودن و مقاومت بسیار بالا و اطمینان بخش در برابر زلزله، در برابر صدا، سرما و گرما نیز عایق است. همچنین این پانلها کم حجم بوده و قادرند تا ساعتها در برابر شعله های مستقیم آتش مقاومت کنند. عمده ترین وجه تمایز پانل های پوما با سایر مصالح سبک از جمله ساندویچ پانل، دیوارهای درای وال، آزبست و ; قیمت مناسب این پانلهاست زیرا پانلهای تولیدی شرکت پوما بی نیاز از مواد اولیه وارداتی می باشد به سبب بی نیازی از ارزبری مواد با قیمت مناسب در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد. ماده اصلی پانلهای ” پومـا ” پلی استایرن است که در مجتمع پتروشیمی تبریز تولید می گردد. در حالیکه در ساخت نوعی از پانلها از ماده شیمیائی پلی یورتان استفاده می شود

که استفاده از این مـاده علاوه بر تخریب محیـط زیست، برای سلامتی انسان نیز زیانبار است. مزیت بسیار مهم دیگر پانلهای پوما تهیه و تدوین جزئیات اجرایی و روش کار سیستم است. این روشها بصورت کاملاً دقیق و منطبق با مقررات ملی ساختمان تدوین شده که خود باعث سرعت اجرای بالای این سیستم است. علاوه بر آن ساخت تجهیزات جانبی اجرای سیستم پوما باعث شده تا سرعت اجرا چندین برابر گردد. دستگاههای ملات پاش الکترونیکی ساخته شده در شرکت پوما تحول عظیمی در اجرای این سیستم است. بکارگیری ملات پاش سرعت اجرای سیستم را تا سه برابر افزایش می دهد. ضمن اینکه ضایعات و تلفات ملات سیمانی کاهش می یابد، در مجموع همه عوامل دست بدست هم داده اند تا هموطنان زلزله زده بم بیش از سایر نقاط کشور از این سیستم استقبال نمایند.

سیستم نوین اجرای ساختمان با پانلهای سه بعدی ( 3DPanel )
1. خانه های یک طبقه کوردید از ساندویچ پانلهای سیمی جوش خورده بجای قاب چوبی تشکیل شده است .
این پانلها در شرکت Brunswick-Ga سیستمهای ساختمانی فولادی ساخته شده است که ادعا میکند از تکنیک پیشرفته ای که در چند سال اخیر در کشور اتریش به وجود آمده است ، استفاده می کند.

پانلهای سبک که کمترین زمان را جهت نصب احتیاج دارند، از دو ورق سیم مش موازی تشکیل شده است که با سیم های خرپای اریب که به یک پوشش هسته پلی استایرن به ضخامت 40 تا 100 میلیمتر نفوذ کرده، وصل شده است

پانلها به یک فونداسیون بتنی وصل شده است و توسط یک بست ویژه بهم متصل شده اند .
2 در ژانویه سال 1992 ، سیستم پانلهای فولادی 3D جهت استفاده در ساختار تمام دیوارهای حمال خارجی در 4 ساختمان بنا شده در صحرای Mojare در کوههای گرانیتی کالیفرنیا انتخاب شدند . این طرح بی نظیر جهت ساخت منطقه کویری دانشگاه کالیفرنیا طراحی شده است، تا به استفاده از 3DPanel بتواند در شرایط سخت حرارتی تا 96 % صرفه جویی انرژی داشته باشد .

این پروژه، توسط انجمن ملی علوم، انجمن ادیسون کالیفرنیای جنوبی و دانشگاه کالیفرنیا، سرمایه گذاری شده است .
در 28 ژوئن سال 1992 ، این منطقه از کالیفرنیا دو بار زلزله هایی به مقیاس 5/6 و 9/6 ریشتر قرارگرفت. (دومین زمین لرزه، شدیدترین زلزله در 40 سال گذشته بوده است) . کانون این زمین لرزه فقط 110 – 80 کیلومتر از مرکز تحقیقات فاصله داشت.

با توجه به بیانات دکتر فلیپ کوهن که شخصاً در مرکز تحقیقات اقامت دارد، این مرکز به مدت یک دقیقه کامل درحال لرزش از نقطه ای به نقطه ای دیگر بود.
به طرز باور نکردنی در این چهار ساختمان مرکز تحقیقات که بعضی دیوارهای آن به طول بیش از 3/7 متر است، علی رغم وجود قسمتهای شیشه ای هیچگونه نشانه ای از آسیب دیده نشد.
تمام آنالیزهای ساختاری بنا، بعنوان یک شاهد برجسته از قدرت و استحکام پانلهای 3D در مقاله ای که نوشته مهندسان معمار است منتشر شد .
در این مقاله، جمله ای با این مضمون وجود دارد : هیچ نشانه ای از آسیب و شکاف در فونداسیون ها و اسکلت دیده نشده است.
3 در اکتبر سال 1996 سدی در نزدیکی کانتری کلاب و زمین گلف کابو ، در مکزیکو در اثر طوفان شدید در هم شکست و نیروی آب جاری شده بسیاری از تاسیسات پایین خود را از بین برد . مقاله زیر در یکی از روزنامه های محلی به چاپ رسید.

” سدی که برروی آب دریاچه زده شده بود، از قسمت نزدیک حفره پانزدهم شکسته شد و توده عظیمی از آب جاری شد و این طغیان به سمت اقیانوس ادامه دارد “. این ساختمان با وجود اینکه از قسمتهای پایه ای تقویت نشده بودند در ساختمان تغییری ایجاد نشد. تنها بتن کاری های مختصری که زیر ستون ها و تراشه ها انجام شده بود باعث شد ساختمان پابرجا بماند. مالکان این خانه ها مطمئن هستند که در مقابل هر حادثه طبیعی در آینده، خانه های آنها محفوظ است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 مرداد 25 , ساعت 2:49 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  کارآموزی دفتر فنی مهندسی گلچین word دارای 28 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآموزی دفتر فنی مهندسی گلچین word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 


مقدمه:
  معماری از زمانی آغاز شد که انسان اولیه شروع به ساختن خانه خود نمود . طرح ساختمان ، به دنبال بروز این پدیده تهیه گردید و پس از آن نیاز به تهیه نقشه ، تعبیر و تفسیرآن احساس شد.
  برای انسانهایی که در زمانهای بسیار قدیم زندگی می کردند ، کوچ کردن از یک محل به محل دیگر ،صید و شکار وبعدها تعیین حدود مالگیت ها ، احداث کانالهای آبیاری ، جمع آوری مالیاتها ، از جمله مواردیدیگری بود که انسانها را محتاج تهیه نقشه نموده است .
  نقشهای بر روی خشت خام متعلق به حدود 4500 سال قبل بدست آمده که گویای به نتیجه رسیدناولین فعالیتها در زمینه تهیه نقشه بوده است .
  نقشه ، زبان افراد فنی است. برای یک فرد فنی بسیار مهم است که این زبان را بشناسد و رموزآن را بداند . بدین معنی که بتواند نقشه ای را درست و خوب ترسیم نماید و قادر به درک و خواندن آن نیز باشد .نقشه کشی در رشته ساختمان هم ، کاری است فنی وهم هنری ، یعنی یک نقشه را باید از نظر رعایت نکات فنی درست کشید و هم باید خوب و زیبا ترسیم نمود.آنچه به قسمت فنی مربوط است در کلاسهای درس می توان آموخت، ولی قسمت دوم را باید با کوشش و تمرین مداوم بدست آورد . به طوری کلی گزارش این بدلیل مکانی و موقعیتی (دفتر فنی ) در مورد اصول و قواعد نقشه کشی در نقشه های اجرایی ساختمان می باشد.

 

فهرست
1-  مرحله اول ـ آشنایی کلی با مکان کار آموزی 5                                
1-1-تاریخچه سازمان 5                                              
1-2- نمودار سازمانی وتشکیلاتی                                                        5                                            
1-3- نوع محصولات تولیدی یا خدماتی                                                 6                                      
1-3-1- ترسیم کروی زمین                                                             7                                                 
1-3-2- اسکیز کردن                                                                    7                                                           
1-3-3- کشیدن طرح اصلی                                                             7                                                     
1-3-4- اعمال کردن تغیرات احتمالی                                                  7                                                   
1-3-5- تاًئید طرح                                                                       8                                                             
1-3-6- ترسیم نقشه                                                                     8                                                             
1-3-7- تصویب نقشه                                                                   8                                                                       
1-3-8- محاسبه نقشه                                                                   8                                                         
2- مرحله دوم : ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموز         10                 
3-1- موقعیت رشته کارآموز در واحد صنعتی                                              10
3-2- بررسی شرح وظایف رشته کارآموزی در واحد صنعتی                            10        
3-3- امور جاری در دست اقدام                                                              11      
3- مرحله سوم : آزمون آموخته ها و نتایج                                        12              
3-1- پلان همکف                                                                           13           
3-1-1-اجرای پلان همکف                                                                 13       
3-1-2- اجرای پلان زیرزمین                                                               14     
3-1-3- اجرای پلان اتاق روی پارکینگ                                                 15              
3-2- برش های عمودی                                                                     15             
3-2-1- برش طولی                                                                         16        
3-2-2-برش عرضی                                                                         16       
3-3- نماها                                                                                    17       
3-3-1-نمای جلوی ساختمان                                                              17        
3-4-پلان شیب بندی                                                                       18
3-4-1-تصویر پلان شیب بندی                                                             18      
3-5-پلان تیرچه و بلوک                                                                   19
3-5-1-تصویر پلان تیرچه و بلوک همکف                                                19
3-5-2-تصویر پلان تیرچه و بلوک زیرزمین                                         20           
3-5-2-تصویر پلان تیرچه و بلوک اتاق روی پارکینگ                             20             
3-6- پلان پی کنی و گود برداری                                                        21        
3-6-1-تصویر پلان پی کنی و گود برداری همکف                                     21        
3-6-2-تصویر پلان پی کنی زیر زمین                                                22
3-7-پلان موقعیت یا سایت پلان                                                        23         
3-8-دتایل ها                                                                               24         
3-8-1- جزئیات شناژهای قائم و افقی                                                   24           
3-8-2-اجرای ناودانی پشت بام                                                            25
3-8-3- جزئیات اتصال ستون به فنداسیون                                              25                 
3-8-4-تصویر اجرای دیوار حمال داخلی                                               26                 
4 - فرم خلاصه اطلاعات کارآموزی                                                       27
5-فرم های پیشرفت کار آموزی                                    
6- فرم پایان دوره کارآموزی



مرحله اول ـ آشنایی کلی با مکان کار آموزی
1-تاریخچه سازمان :
شرح کاملی در مورد دفتر و شرکت فنی مهندسی گلچین:
    - این شرکت و دفتر مهندسی که از تاریخ (فروردین 73 )                           بطور مستمر شروع به کار کرده است، در خیابان شهید منتظری تقاطع میدان آزادی (میدان مثلث )که از لحاظ جغرافیایی در مکان نسبتاً خوبی قرار دارد و توانسته است که مشتریان خوبی را جذب کند .  این دفتر تقریباً در مرکز شهرستان دزفول قرار دارد .
2-نمودار سازمانی و تشکیلات:
در این دفتر فنی مهندسی، آقای مهندس  گلچین  وآقای مهندس یزدان پناه به صورت مشترک به عنوان مدیر مسئول دفتر فنی ، و  سه  نفر کار آموزهستند.
3- نوع محصولات تولیدی یا خدماتی :
چگونگی روال و انجام کار:
بخشی از این کار در این شرکت که ترسیم ، تصویب و محاسبه نقشه های ساختمانی می باشد روال انجام آن چنین استکه مشتری باید بعد از اینکه برگهگارشناسی را از شهرداری تهیه کرد ( منظور از برگه کارشناسی شناسایی و پی بردن به موقعیت زمین ، که زمین در چه مکانی قرار دارد و شمال آن رو به کدام طرف می باشد و از کدام طرف با خیبان و یا خیبانها در ارتباط است که این برگه کارشناسی توسط شهرداری که افرادی را به مکان مورد نظر خواهد فرستاد و این اطالاعات را کسب خواهند کرد صورت می گیرد )به ایندفتر خواهد آمد و نقشه آن را به مرحله اجرا خواهیم گذاشتکه مراحل اجرا و ترسیم نقشه دارای هشت آیتم می باشد.
1- ترسیم کروکی زمین ، 2- اسکیز کردن ، 3- کشیدن طرح اصلی ، 4- اعمال کردن تغیرات احتمالی ، 5-تاًئید طرح ، 6- ترسیم نقشه ، 7- تصویب نقشه ، 8- محاسبه نقشه
توضیحات کامل در مورد موارد فوق :
1 - ترسیم کروکی زمین :
که مهندسین و دست اندر کاران این دفتر باید یک کلیات و یک دیدگاه کلی از مکان مورد نظر داشته باشند که البته این مرحله را از برگه کارشناسی می توانند استفاده کنند.
2    – اسکیز کردن :
بعد از اینکه موقعیت زمین کاملاً با موقعیت و محل زمین آشنایی پیدا کرد حال بر اساس جهت های جغرافیایی نقشه باید اسکیز زد
(که همان طرح اصلی می باشد ).
3    - کشیدن طرح اصلی :
در این مرحله بعد از رسیدن به مرحله تصویب ، طرح اسکیزی را باید به مرحله بالاتر که همان کشیدن طرح و یا بهتر است بگوئیم کشیدن طرحهارساند ، منظور از کشیدن طرحها این است کهممکن است بسته به نظر مهندس و با توجه به ایده ها و نظرات مشتری چند طرح کشیده شده و بعد موقع ترسیم یکی از آنها که مورد تصویب مشتری رسیده است ترسیم شود.
4-اعمال کردن تغیرات احتمالی :
که در این مرحله ممکن است مشتری طرحی را تائید کرده و بعد از ترسیم و یا در حین انجام ترسیم یک طرح ، یک طرح بهتر و جالبتر به نظر او برسد که موجب تغییر نقشه و دوباره ترسیم کردن نقشه شود که البته خصارت این جور موارد به عهده خود مشتری می باشد.
5-تائید طرح :
که با توضیحات بالا چگونگی تائید طرح و به تائید رسیدن طرح نیز روشن شده است .
 6- ترسیم نقشه :
بعد از تائید طرح ، ترسیم نقشه صورت می گیرد . ترسیمات نقشه تا سال 79 با دست صورت می گرفت .اما از سال 80 تا کنون ترسیمات با کامپیوتر انجام می پذیرد که در کارهای کامپیوتری هم سرعت کار بالا رفته و هم کیفیت کار .میانگین زمان و مدت ترسیم هر نقشه حدوداً 12-24 ساعت می باشد که بنده بعضی از نقشه های ساختمانی این دفتر فنی را با کامپیوتر کرده ام و بعضی را هم با دست کشیدهام .
7- تصویب نقشه :
بعد از ترسیم نقشه نوبت به تصویب نقشه می رسد . تصویب نقشه به عهده مهندس می باشد که مهندسی که در برگه کارشناسی نام او قید شده است باید نقشه را تصویب کند.
8- محاسبه نقشه :
محاسبه نقشه که به نقشه که نقشه های اسکلت فلزی و بتنی تعلق دارد توسط مهندسی که نقشه را تصویب کرده و یا مهندس دیگری صورت گیرد .
این توضیحات و مراحل ذکر شده یکی از نمونه کارهای این دفتر فنی مهندسی می باشد .
یک مرحله دیگر که کارهای نظارتی می باشند نیز در این فتر فنی مهندسی صورت می گیرد.
کارهای نظارتی می تواند در داخل شهر و یا حومه شهر و یا بیرون از شهر صورت پذیرد که البته در مورد این شرکت در تمام  موارد ثقل می کند.
این شرکت چند نوع نظارت را انجام می دهد :
الف )نظارتی که خود نقشه را شامل می باشد و هر نقشه ای باید از این نظارت بر خوردار باشد که خود این نظارت دارای سه مرحله می باشد :
1-    نظارت و چک موقع پی ریزی  2- نظارت و چک موقع اجرای سقف
 3-نظارت و چک موقع بتن ریزی .
ب )نظارتهایی که ممکن است نقشه توسط فرد و مهندس دیگری تصویب شود اما نظارت توسط فرد و مهندس دیگری صورت می گیرد که در این شرکت بیشتر نظارتها از این نوع است که این نوع نظارت بلند مدت می باشد و معمولاً از موقع شروع ساختمان سازی تا پایان ساختمان سازی صورت می پذیرد که مهندس ناظر باید دائماً به مکان مورد نظر رفته و بطور مستقیم به ساختمان و یا بهتر است بگوئیم اجرای ساختمان سازی نظارت داشته باشد.
شایان ذکر است که مهندس وهمکاران ایشان تماماً نظارت بر ساختمانهایی در داخل شهر و بیشتر خارج از شهر را دارند که طبق توضیحات بالا این نظارتها توسط مهندسان این دفتر صورت می گیرند اما نقشه های انها( نقشه های ساختمانی مورد نظر ) توسط مهندسان دیگری صورت گرفته است.
بسته به رشته و مهارت مهندس ، نظارتها نیز تقسیم بندی می شوند که چند نوع از این نظارتها عبارتند از : نظارت بر معماری و فضاهای ساختمانی ، نظارت بر سازه ساختمانی ، نظارت بر تاسیسات ساختمانی ( که تاسیسات نیز به بخشهای متعددی تقسیم می شود : تاسیسات برقی ، تاسیسات فاضلاب ، تاسیسات گرمایش و سرمایش ساختمان و ….) می باشد .
مرحله دوم : ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموز
1- موقعیت رشته کارآموز در واحد صنعتی با برسی جزئیات سازمانی و رشته کار آموز در واحد صنعتی :
رشته بنده که عمران می باشد بیشتر در بخش سازه و محاسبات ساختمانها کارایی دارد و طراحی و چیدمان یک ساختمان بیشتر به عهده ی معماران است . ولی به دلیل اینکه اینجانب فعلاً در دوره کاردانی عمران هستم و محاسبات کلی را هنوز فرا نگرفته ام بیشتر به ترسیم نقشه می پردازم تا محاسبات نقشه.
2- بررسی شرح وظایف رشته کارآموزی در واحد صنعتی :
من در این دفتر مهندسی با کمک مهندس ( یزدان پناه ) به کارهای ترسیمی پرداخته ام که از ابتدا با رسم پلان های ساختمان و نماها و مخصوصاً برشهای ساختمانهای بک طبقه و بعداً چند طبقه و بعد از فرا گرفتن ساختمانهای شفته - آهکی به فرا گرفتن و ترسیم نقشه های ساختمان های اسکلت فلزی پرداخته ام که در آخر چندین نقشه اسکلت فلزی نیز ترسیم کرده ام .مقداری از ترسیماتی را که انجام داده ام ضمیمه این گزارش کاراموزی کرده ام .
3-امر جاری در دست اقدام   :
کارهایی که جدیداًدر دست اقدامندکارهای نظارتی می باشند که بطور همیشگی هستند و این نظارت ما در این دفتر توسط مهندسین پذیرفته شده و بطور مستمر اجرا می شوند . همانطور که گفته شد کارهای نظارتی ممکن است در داخل شهر ، حومه شهر و یا خارج شهر صورت بپذیرد . در این دفتر کارهای نقشه برداری نیز انجام می گیرد اما همانطور که گفته شد  این دفتر فنی ساختمانی که بیشتر کارهای ترسیمی و کارهای تصویب – محاسبه و نظارت که توسط مهندسین این دفتر انجام می شود صورت می گیرند...

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   96   97   98   99   100   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ