کاش تازیانه هایی بر سر یارانم بود تا در حلال و حرام تفقّه می کردند . [امام صادق علیه السلام]
 
چهارشنبه 95 شهریور 31 , ساعت 3:40 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله بازی‌های ترکمنی word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بازی‌های ترکمنی word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بازی‌های ترکمنی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بازی‌های ترکمنی word :

قره گوردم

طرز بازی به این ترتیب است که دو دسته ده یا بیست نفری تشکیل می‌شوند؛ دسته اول برای پنهان شدن به نقطه‌ای می‌روند، دسته دوم که نقش یابنده را دارند، به همراهی نمایند دسته اول که او را «اومان/خان‌جلو» می‌گویند و دائم با صدای بلند موقعیت یابنده‌های را برای پنهان شده‌ها گزارش می‌دهد، راه می‌افتند.

این بازی‌ معمولاً در شب انجام می‌گیرد. هنگامی که یابنده‌گان آنان را یافتند، می‌گویند «پرق» یعنی ما شما را دیدیم و پنهان شده‌ها نیز سعی می‌کنند خود را به «تارپ»، محل اصلی بازی برسانند. در این بازی یافتن محل دشمن، نقش اصلی را دارد که میدان کارزار و نبرد را به خاطر می‌آورد.

آراکسیر

طرز بازی: دو دسته می‌شوند، یک دسته در یک محل دور هم دایره می‌ایستند که این عده نقش «قوین/گوسفند» را بازی می‌کند و دسته دیگر نقش حمله کننده «قورت/گرگ» را بازی می‌کند و دسته گرگ سعی می‌کند به دسته گوسفندان حمله کند، ولی چوپان گوسفندان مانع از پراکندگی آنان می‌شود.

هرگاه کسی از دسته گوسفندان جدا شود، فوری از دسته گرگ کسی از میان او و چوپان می‌گذرد و به این‌ترتیب یکی از طرف گوسفندان از بازی اخراج و اگر نتوانستند گرگ‌ها از میان گوسفندان عبور کنند، چوپان به پای شخص مهاجم می‌زند و او از دسته گرگ‌ها اخراج می‌شود و به این ترتیب برنده یا بازنده تعیین می‌شود.

در این بازی نقش اتحاد و یکدستگی در میان ترکمن‌ها و نقش گرگ که همواره زندگی ترکمن‌ها را تهدید می‌کرده است، به خوبی نمایش داده شده است.

قورد توتمش

عده‌ای از بازیکنان نقش گوسفند را بازی کرده از پیراهن یکدیگر گرفته به دنبال هم، ‌قطاروار قرار می‌گیرند و از روی فردی که در نقش گرگ بازی می‌کند، عبور می‌کنند و می‌گویند: «اولیمی، دیری» (مرده یا زنده) گرگ می‌خواهد یکی از گوسفندان را بگیرد. نفر اول از دسته گوسفندان به صورت زیگزاگ می‌رود، بقیه نیز همین‌طور تا بدین‌ترتیب گرگ نتواند به گوسفندان دسترسی یابد.

قوشاق آتدیر

یک گروه از بازیکنان ـ در خانه ـ با پرتاب ترمه شال به طرف گروه دیگر، اسب معروفی را در ذهن خود و گروه ترسیم کرده و به صورت معمایی از طرف دیگر می‌خواهد که نام و صاحب اسب را بشناسد. اگر هر کدام از دو گروه موفق شدند، یعنی اگر گروه دوم موفق شد اسب را بشناسد، گروه اول را سوار می‌شوند و در صورت نشناختن، گروه اول، گروه دوم را سوار می‌شوند.

ساقچی ـ اشاک

در این بازی، ابتدا بچه‌ها دایره‌وار ایستاده، متن زیر را می‌خوانند: «اگنه اگنه، اوجی دگنه، بال بالاینا، چک چکینا، غوزه، غوزه، قطر گچی، خالانگ، خبانگ، ناریل، بوسل، چوماقای، چورتای، امین اوغلی، بیلی بارغلی، گوتی داغلی چق و با اشاره به هر کدام از بچه‌ها متن فوق را می‌خواند و در آخر به یک نفر می‌رسد و می‌گوید: برون بیرون و دوباره متن را می‌خواند تا بدین‌ترتیب در آخر دو نفر می‌ماند: آفاق، پاپاق، یخشی یامان، پوپ».

بدین ‌ترتیب آنکه یخشی (خوب) باشد، نگهبان و آنکه کلمه «یامان» (بد) به او خورده به صورت خمیده می‌ایستد تا دیگران از روی وی بپرند و نگهبان نگذارد که دیگران بر او سوار شوند. اگر نگهبان توانست با پا ضربه‌ای بر مهاجم بزند، جای وی را با مهاجم عوض می‌کنند. بدین ترتیب بازی تا آخر ادامه می‌یابد.

آی ترک ـ گون ترک

این بازی مخصوص دختران ترکمن است و معنی آن «ماه و خورشید را می‌خواهم» است. این بازی گویای زمانی است که ترکمن‌ها به عناصر طبیعی، نظیر ماه و آفتاب احترام گذاشته و حتی نام فرزندان خود را از عناصر طبیعی مانند آی‌خان، گون، داغ و ; انتخاب می‌کردند.
دختران بازیگر دو دسته شده در مقابل یکدیگر این جملات را رد و بدل می‌کنند:
دسته اول: آی تره‌ک، گون تره‌گ.

دسته دوم: هر کیمه گلجک گره‌ک، بیزه‌ن سزا کیم گره‌ک.
دسته اول: اووی ینگه لی گره‌ک، آردی تنگه لی گره‌ک.
سایر اب دوران قزل دیل لی غیز گره‌ک.
دسته دوم: وردا، یقده، آلاقا.

یعنی:
دسته اول: دختری به سان ماه و خورشید می‌خواهم.
دسته دوم: نصیب شما چه کسی خواهد شد، از ما چه نوع دختری می‌خواهند.
دسته اول: دختری می‌خواهم که در جلوی ینگه‌هایش روان باشد و پشت سرش تنگه‌های پول (تنگه واحد پول قدیم) دختری به سال شیرین زبانی بلبل.

دسته دوم: اگر توانستی حمله کن و بگیر.
بالاخره دسته اول به سوی دسته دوم هجوم می‌آورد و می‌خواهد دختری را از دسته اول بگیرد که یا موفق می‌شود یا نمی‌شود که بازنده یا برنده‌های آن تعیین می‌شود.

نماد مشخص این بازی را در عروسی بردن ترکمن‌ها می‌بینیم که اصطلاحاً به آن «آیاق آلماق» می‌گویند که در موقع بردن عروس، خانواده عروس سعی دارد ظاهراً عروس را ندهد. این مساله در نقش زن در جامعه که عامل تکثیر و توان قبیله است، مشخص می‌گردد. این مراسم به نحوی شبیه مراسم «عورس‌کشی» زرتشتیان است.

 

سارجه قاورن (خربزه زرد)

این بازی به این ترتیب است که اول یک نفر از بچه‌ها (در نقش پیرمرد) خربزه می‌کارد و وقتی خربزه‌ها رسیدند و زرد شدند، بچه‌ها با هم جمع می‌شوند و پیش پیرمرد می‌روند و می‌گویند: «قاری جا بابا» پدربزرگ پیر به ما خربزه بده و سر پیرمرد را گچ می‌کنند و خربزه می‌دزدند و پیرمرد آنها را دنبال می‌کند و به پای بچه‌ها خار فرو می‌رود. بعد از مدتی آنها دوباره می‌آیند و حرف‌های قبلی را تکرار می‌کنند.

اوچ داش

این بازی اغلب دونفری انجام می‌شود. به این ترتیب که نفر اول سه تا تکه سنگ را در دستش می‌گیرد. در مرحله اول سنگ‌ها را به زمین می‌اندازد، یکی را در دستش می‌گیرد و در حین این‌که سنگی را می‌گیرد، به بالا می‌اندازد و دو تا سنگ را که روز زمین است، یکی یکی سنگ‌ها را می‌گیرد و مرحله دوم یک سنگ را به بالا می‌اندازد، هر دو تا سنگ را با هم می‌گیرد. در مرحله سوم سنگ‌ها را با هم به بالا می‌اندازد و با انگشت اشاره به زمین زند. در مرحله چهارم سنگ‌ها را در دستش می‌گیرد و به ترتیب می‌گذارد،

یکی را به بالا می‌اندازد و یکی را در زمین می‌گذارد و بعد جای آنها را عوض می‌کند، دو تا را در زمین می‌گذارند و با هم می‌گیرند. در مرحله پنجم انگشتان دست را به‌طور عمودی روی زمین می‌گذارند و فاصله آنها تقریباً 3 سانتی‌متر است. سپس سنگ‌ها را به زمین می‌اندازد و یکی یکی از میان انگشتان سنگ‌ها را عبور می‌دهند.

در هر یک از این مراحل، اگر نفر اول ببازد، بازی را نفر دوم ادامه می‌دهد و اگر نفر اول توانست همه مرحله اول را انجام دهد، برنده می‌شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
چهارشنبه 95 شهریور 31 , ساعت 3:39 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله بررسی مشکلات آپارتمان نشینی در منطقه قاسم آباد word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مشکلات آپارتمان نشینی در منطقه قاسم آباد word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مشکلات آپارتمان نشینی در منطقه قاسم آباد word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مشکلات آپارتمان نشینی در منطقه قاسم آباد word :

بررسی مشکلات آپارتمان نشینی در منطقه قاسم آباد

مقدمه
مسکن بعدی از زندگی انسان
افزایش جمعیت باعث تغییر وضع مسکن شد. مساکن امروزی گذشته از حفظ و حراست انسان از سرما و گرما وظایفی دیگر نیز بر عهده دارند. در حقیقت مسکن امروزی نه تنها مکانی برای آسایش و فراغت انسان است، بلکه می‌تواند در جهت اعتلای فکری و روحی انسان مؤثر واقع شود و موجبات پیشرفت وی را فراهم آورد. بنابر این در جهان امروز مسکن به عنوان یکی از نیازهای ضروری انسان، کارکردهای متنوعی دارد. برخی صاحب‌نظران موفقیت‌آمیز بودن یک مسکن را در گرو 4 هدف می‌دانند:

1- باید دارای ارزش‌های فرهنگی و اجتماعی باشد.
2- باید به اندازه کافی ارزان باشد.
3- باید بهداشت ساکنین را تأمین کنند.
4- باید تعمیر و نگهداری در دوران عمر ساختمان در کمترین سطح باشد.

در حقیقت مسکن به عنوان بعدی از زندگی انسان با سایر ابعاد زندگی انسان در ارتباط و کنش متقابل است به طوری که بر یکدیگر تأثیر می‌گذارند و از یکدیگر تأثیر می‌پذیرند،بنابراین برای مطالعه‌ی مسکن در یک جامعه باید به سایر عواملی که مستقیماًبه آن ارتباط دارند توجه کافی شود.
به طورمثال اگر مسکنی که ساخته می‌شود با شرایط اقتصادی- اجتماعی- فرهنگی ومادی یک جامعه تطابق و هم‌خوانی نداشته باشد ویا با اسلوبی غیر از آن چه باید ساخته نشود شاید مورد بی‌توجهی قرار گیرد.
در هر نقطه از کره خاکی خانه‌های مختلفی بر حسب نیازها و ضرورت‌های زندگی یافت می‌شوند. این اشکال گوناگون خود معلول عوامل متعددی هستند که انسان را ناگزیر به انتخاب شکل خاصی از مسکن کرده است و تأثیر عوامل مختلف زیستی و اجتماعی به طور مستقیم و غیرمستقیم در تعیین نوع مسکن غیرقابل انکار است.

بیان مسئله (statement of problem) :
معضلات و مشکلاتی که باعث سلب آسایش ساکنین آپارتمان می‌شود، چیست؟
با توجه به روند رو به رشد جمعیت و بزرگ شدن شهرها و همچنین افزایش مشکلات اقتصادی، اکثر فضاهای مسکونی شهری ما را آپارتمان تشکیل می‌دهد که در واقع این موضوع تا آن جا جامعیت یافته که می‌توان گفت : در چند سال آتی اکثریت مردم به زندگی آپارتمان نشینی روی خواهند آورد.
از آن جایی که اکثریت افراد این گروه پژوهشی ساکن در مجتمع های آپارتمانی هستند از مشکلات موجود در این فضا آگاه بوده که با انجام این پژوهش سعی در حل این مشکلات داریم.

با وجود این که در آینده اکثر فضاهای مسکونی ما را آپارتمان ها تشکیل خواهند داد بنابراین اگر راه حلی برای مشکلات در حال حاضر آپارتمان ها در نظر گرفته نشود جامعه به یک جامعه پر از تنش و استرس تبدیل خواهد شد که در یک چنین فضایی دیگر هیچ کس احساس امنیت و آرامش نخواهد داشت، به واقع سلامت روانی افراد به خطر خواهد افتاد.
راه حل‌ها به قرار زیرند :

پرداختن آکادمیک یا علمی به این مسئله، گسترش فرهنگ آپارتمان‌نشینی در بین مردم از طریق تبلیغات رسانه‌ای به صورت چاپ نشریات محلی، نظرسنجی و; ،نظارت هرچه بیشتر دستگاه های ذیربط بر روند ساختمان سازی ،گذاشتن جلسات متعدد برای حل مشکلات آپارتمان توسط ساکنین مجتمع‌ها ،گذاشتن جلسات پرسش و پاسخ بین مسئوولین و ساکنین مجتمع‌های مسکونی به منظور حل مشکلات .
علاوه بر وجود خلاء اطلاعاتی در زمینه فرهنگ آپارتمان نشینی این مسئله دارای تناقض اطلاعات نیز می‌باشد. برخی از مشکلات برای عده ای واقعاً مشکل است اما برای برخی دیگر ممکن است اصلاً مهم نباشد.تحقیق مورد نظر درباره افراد آپارتمان نشین در منطقه قاسم آباد مشهد می‌باشد. با بررسی موردی در چند مجموعه مسکونی که به قرار زیرند :

مجتمع مسکونی گل ها-مجتمع مسکونی سپاد- مجتمع مسکونی گلایل
مجتمع مسکونی حجت
1- معماری که واقعاً به فکر مشکلات مردم هستند و برای راحتی مردم کار می‌کنند با مطالعه این پژوهش ممکن است تغییرات لازم را اعمال نمایند.
حداقل فایده ای که می‌تواند داشته باشد آشنا کردن دانشجویان به این مسئله است که در آینده خود (در طراحی و…) این نکات را رعایت نمایند.
محل تنظیم : گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
محل ارائه : گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
جمعیت مخاطب : ساکنان مجتمع‌های مسکونی فوق
هدف کلی :

شناخت و تحقیق مشکلات آپارتمان نشینی در محدوده قاسم آباد
هدف اختصاصی :
بررسی مشکلات آپارتمان نشینی در محدوده قاسم آباد
پیشینه تحقیق :
فعالیت هایی از باب مطالعات اجتماعی – اقتصادی و نظایر آن در آتلیه طراحی 5 گروه معماری انجام پذیرفته که با استفاده از آنها به نقد و بررسی آنها می‌پردازیم.

چکیده تحقیق :
رشد جمعیت، گسترش شهرها، کمبود زمین، افزایش مشکلات اقتصادی و همگی بیانگر این مطلب می‌باشند. که اکثر فضاهای مسکونی شهری ما را در آینده آپارتمان تشکیل خواهند داد که این خود سبب روی آوردن جمعیت قابل توجهی از مردم به زندگی آپارتمان نشینی خواهد بود که در نتیجه همه گیر شدن این موضوع سلامت راونی افراد به خطر خواهد افتاد.

بنابراین ما نیاز را بر آن دیدیم که از طریق شناخت و تجزیه و تحلیل و بررسی موردی عواملی که سبب سلب آسایش ساکنین مجتمع‌های مسکونی آپارتمانی می‌شود به ارائه راه‌حل ها و راهکارهایی که در حل این مشکلات می‌تواند ما را یاری رساند پرداخته و ماحصل پژوهش خود را در اختیار دانش‌پژوهان گذاشته تا در کنار یکدیگر گامی هرچند ناچیز در جهت از بین بردن این معضل برداشته و در ایجاد یک جامعه سالم با یک آرامش نسبی سهمی هرچند اندک داشته باشیم.
مصاحبه با افراد ذیل صورت گرفته‌ است :

– آقای مهندس آزادی = شهردار منطقه 6 (صاحبنظر)
– آقای مهندس محسنی = آرشیتکت و مدیرگروه شهرسازی دانشگاه آزاد مشهد (صاحبنظر و دست‌اندرکار)
– آقای مهندس ابوترابی = آرشیتکت و مدرس دانشگاه آزاد مشهد (صاحبنظر و دست‌اندرکار)
– آقای دکتر آزاد = آرشیتکت و مدرس دانشگاه آزاد مشهد (صاحبنظر و دست‌اندرکار)
– آقای مهندس خالصه = آرشیتکت (دست‌اندرکار)
– مهندس طاهری = مدیرعامل شرکت بنیان بتن (دست اندرکار)

و همچنین مصاحبه با چند تن از ساکنین مجتمع‌های مسکونی گلها و حجت به عنوان کاربران صورت گرفته است.
منابع تحقیق :
1- اصول و روشهای طراحی شهری و فضای مسکونی در ایران ، جلد 1 و 2 محمود توسلی
2- مسکن حداقل (مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن)
3- مجله آبادی ، شماره 23 ، ویژه خانه
4- مسکن ، حومه و شهر ، نوربرت شوئونر، پرودیهیمی
5- مجموعه مباحث و روشهای شهرسازی ، جلد 2 ویژه مسکن (مرکز تحقیقات سامان مسکن)
6- ساختمان سازی با مردم (بخش خانه)، حسن فتحی
7- طراحی مجتمع مسکونی (با تأکید تقویت روحیه جسمی ساکنین) پایان‌نامه
8- آرشیو طراحی 5 گروه معماری
9- WWW.ARCHICLUB.BLOGSPOT.COM

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
چهارشنبه 95 شهریور 31 , ساعت 3:39 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در موردجرم قــذف در ایران word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در موردجرم قــذف در ایران word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در موردجرم قــذف در ایران word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در موردجرم قــذف در ایران word :

جرم قــذف در ایران

در حقوِق جزای عثمانی دو نوع افترا به عفت و اهانت موجود است . یکی مستوجب مجازات تعزیری و دومی مستوجب مجازات حد است . به مجازاتی که مستوجب مجازات حد است قذف گفته می شود. این جرم در مورد اتهام زنا (به زنان محصنه ) و یا انکار نسب می باشد. بنابراین قذف از سه رکن تشکیل می شود: تهمت زنا، انکار نسب و جزایی بودن آن .

در جرم قذف ، حق دعوی برای کسی است که مورد تهمت و افترا واقع شده است . مجازات قذف دو نوع است : اول 80 ضربه تازیانه ، دوم عدم قبول شهادت وی . چنانچه قذف فاقد یکی از ارکان مذکور باشد، مجازات مرتکب تعزیر است که از طرف اولوالامر داده می شود. درتمامی دوره های حقوِ عثمانی ، مجازات قذف اعمال می شده است .
در ماده 480 قانون جزای ترکیه ، مجازات افرادی که فعلی را به دیگران نسبت دهند که موجب هتک حیثیت یا ناموس آنان باشد، از سه ماه تا سه سال می باشد. انتساب فعل مذکور ممکن است به صورت مکتوب ، تلگراف ، کشیدن تصویر و یا از طریق تلفن باشد. چنانچه عمل فوِ از طریق انتشار در رسانه های عمومی باشد، مجازات مرتکب حداقل شش ماه و حداکثر سه سال است .
همان طور که ملاحظه شد، قانون جزای کنونی ترکیه نیز افتراء و اتهام علیه ناموس و حیثیت افراد را جرم تلقی کرده است . به طوری که فصل هفتم از باب نهم آن قانون تحت عنوان جرایم “حقارت و توهین ” که مشتمل بر 10 ماده است مسایل مربوط به ناسزا و افتراگویی علیه دیگران را مطرح ساخته است . اما نکته ای که باید به آن توجه داشت این است که مجازات مذکور در مواد فصل فوِ با مجازات قذف که به صورت معین و به اصطلاح “حد” می باشد، متفاوت است . مجازات تازیانه و محرومیت از پذیرفته شدن شهادت به مجازات زندان تبدیل شده است .
برخورد های لفظی در سطح جامعه/ زنان امنیت روانی ندارند

هر روزه در میادین اصلی و خیابانهای شلوغ شهر موارد مشاجره ، جر و بحث و رد و بدل شدن الفاظ رکیک و ناپسند دیده می شود و معمولا این زنان هستند که مورد بی حرمتی ، فحش های ناموسی و توهین های بصری و لفظی قرار می گیرند. نمونه بارز این امر مزاحمین خیابانی در سطح جامعه هستند. اگر زنان با مزاحمان خیابانی مقابله کنند، با الفاظ ناپسند و توهین های نابه جا رو به رو می شوند و اگر بی تفاوت از آن بگذرند , موجب جری تر شدن این افراد می شوند. این قشر در حفاظت از بدیهی ترین حقوق انسانی خویش (حفظ حرمت و شخصیت) درمانده اند.

کارشناسان معتقدند که مشکلات اقتصادی در گسترش فرهنگ فحاشی در جامعه نقش دارد. در حال حاضر قوانین اجتماعی به درستی اجرا نمی شود و فشارهای اقتصادی مردان نان آور خانوار را آزار می دهد ،این فشار روانی باید به نوعی تخلیه شود و پرخاشگری ساده ترین راه در این زمینه است، با توجه به اینکه زنان به ندرت رفتارهای خشن و برخوردهای فیزیکی از خود بروز می دهند، محتمل ترین گزینه برای این مردان محسوب می شوند. بیکاری جوانان، نبود تفریحات مناسب و کافی اجتماعی و برخی مسائل دیگر در افزایش مزاحمت های خیابانی نقش دارند.
برخی از مردان به علت تربیت غلط و عدم جامعه پذیری جنسی، راه های صحیح “ارضای غریزه” را نیاموخته اند و در “تعامل جنسی خود” از نظر “روحی” ارضا نمی شوند، لذا متلک پرانی و به کار بردن الفاظ هوس آلود و شهوانی به عنوان یک عادت در بین آنها مرسوم است. چنین رفتارهایی بیشتر در مناطق مرکزی، شلوغ و پر جمعیت شهر که مشکلات اقتصادی و تعارضات فرهنگی بیشتر است، دیده می شود.
بسیاری از مردان از واقعیت “نیاز غریزی به جنس زن” رنج می برند. آنان طبق باورهای کهن زن را “جنس دوم” می دانند و از طرفی نیز نیاز به “رابطه جنسی و عاطفی” با این قشر دارند. این امر پارادوکسی را شکل می دهد که بر اساس آن برخی مردان در عین کشش و جاذبه جنسی(به علت آنکه جنس زن را حقیرتر از خود می دانند) به تحقیر زنان می پردازند. تعدادی از مردان به علت شکست های عاطفی و جنسی گذشته و به علت آنکه توانایی برقراری ارتباط با جنس مخالف را ندارند، دچار نوعی “سرخوردگی و عقده جنسی” شده و در اقدامی واکنشی و از سر استیصال به تحقیر و نفی زنان می پردازند.

روانشناسان معتقدند ،دسته قلیلی نیز به علت اعتقادات و باورهای قدیمی، هر گونه ارتباط با جنس زن را موجب فساد می دانند و اساسا ارتباط با هر زنی را ناپسند می دانند و جنس و کارکرد فطری زن را تحقیر می کنند .این افراد در نهایت تضادهای درونی خویش(نیاز به جنس مخالف) را با تحقیر ، فحاشی و آزار زنان در سطح جامعه جبران می کنند.
از طرفی رها بودن زنان خیابانی در سطح شهر ، تاثیر زیادی در افزایش مزاحمت های خیابانی دارد. این امر موجب می شود برخی به خود اجازه دهند در برخورد با هر زنی در سطح اجتماع، پیشنهادات غیر اخلاقی خود را مطرح کنند.
“مهندسی اجتماع” از اصول بنیادین جامعه سازی در هر کشوری است و نقش اساسی در تربیت به هنجار شهروندان دارد. “فرهنگ سازی” باعث نهادینگی ارزش ها و هنجارها در افراد می شود که به این مسئله در کشور توجه نشده و شهروندان یله و رها و براساس باورها و اعتقادات شخصی خویش رفتار می کنند و خود را موظف به احترام به حریم خصوصی افراد نمی داند. این امر در نهایت هرج و مرج و آنومی اجتماعی را به دنبال دارد.
دکتر “هوشنگ شاه بیاتی” حقوقدان و جرم شناس می گوید: طبق ماده 608 قانون جزا، توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک چنانچه موجب حد “قذف” (فحش ناموسی) نباشد، تا 74 ضربه شلاق و یا مجازات نقدی پنجاه هزار تا یک میلیون ریال را به دنبال دارد. بنابر این اشخاص می توانند از شخص فحاش شکایت کنند.
وی ادامه می دهد: اما فحش های ناموسی مجازات خاص خود را دارد. بر اساس ماده 139 قانون جزا، نسبت دادن زنا یا لواط به دیگری جرم (قذف) محسوب شده و شخص مجرم به 80 تازیانه حد شرعی محکوم می شود، اثبات و قوع جرم نیز نیاز به شهادت شهود دارد.
این حقوقدان تصریح می کند: بسیاری از مردم اطلاعی از جرم بودن توهین های زبانی ندارند و این الفاظ را به طور رایج به کار می برند. بنابراین اگر از طرف حقوقدانان و مسوولین ، اطلاع رسانی درستی صورت گیرد و مردم بدانند که فحاشی 80 تازیانه شلاق را به دنبال دارد، از میزان این جرم کاسته می شود.باید با اطلاع رسانی، آموزش و افزایش آگاهی مردم از گسترش چنین رفتار هایی جلوگیری کرد.
جرم در زبان قرآن کریم، عبارت از انجام دادن فعل یا گفتن قولى است که شارع آن را منع کرده و براى آن کیفر قرار داده است. به عبارت دیگر، جرم یا گناه عبارت است از مخالفت با اوامر و نواهى شارع مقدس.
براى درک معناى جرم در قرآن کریم، باید به الفاظى مانند جرم، اثم، سیئه، خطیئه و ذنب و مشتقات آن که به معنى کار زشت و ناپسند است، مراجعه کرد و نیز به آیاتى که در باب انواع جرائم مشمول قصاص نفس، قصاص عضو، دیه، حد زنا، حد قذف، حد سرقت، محاربه و بغى است استشهاد

نمود.
در یکى از آیات قرآن، جرم در مورد افترا به خدا و انکار آیات الهى به کار رفته است: «چه کسى ظالم تر است، همچون کسى که از روى کذب بر خداوند افترا مى بندد، یا آیاتش را انکار مى نماید،همانا خداوند،مجرمین رارستگارنمى نماید.» (یونس:17)
اثم نیز از جمله واژه هایى است که به معنى ستم و ظلم آمده است، مى فرماید: «تا این که عده اى اموال مردم را به ستم بخورند، در حالى که شما بدان اطلاع دارید.» (بقره: 188)
خطیئه و سیئه نیز از جمله واژگانى است که در قرآن به معنى بدى و زشتى آمده است: «بلى من کسب سیئه و احاطت به خطیئته فاولئک اصحاب النار هم فیها خالدون.»(بقره: 81); آرى، کسى که بدى را به دست آورد و زشتى او را احاطه کرده باشد، پس آنان اهل آتشند در حالى که در آن جاویدان هستند.
ذنب نیز از دیگر واژگانى است که مرادف با جرم آمده است: «وکفى بربک بذنوب عباده خبیراً بصیراً» (اسرا: 17); و همین براى پروردگار تو کافى است که به گناهان بندگانش آگاه و بیناست.
در قرآن کریم براى برخى از مصادیق جرم مجازات مشخصى مقرر شده است. قتل عمدى و سهوى، زنا، قذف و نسبت ناروا به زنان مؤمنه، سرقت، محاربه با خدا و رسول(صلى الله علیه وآله)، بغى و خروج بر امام(علیه السلام) از آن جمله است.
قصاص نفس: اى کسانى که ایمان آورده اید، درباره کشتگان، بر شما ]حقّ [قصاص مقرر شده: آزاد عوض آزاد و بنده عوض بنده و زن عوض زن. هر کس که از جانب برادر ]دینى[اش ]یعنى ولىّ مقتول[، چیزى ]از حقّ قصاص[ به او گذشت شود، ]باید از گذشت ولىّ مقتول [به طور پسندیده پیروى کند، و با ]رعایت [احسان، ]خون بها را [به او بپردازد;.» (بقره: 178)
قصاص عضو: «ما بر یهود در تورات واجب کردیم که جان در برابر جان (در قتل هاى عمدى) و چشم در برابر چشم و بینى در برابر بینى و گوش در برابر گوش;» (مائده: 45)
دیه: «پس هر کس از روى خطا، مؤمنى را بکشد، پس آزاد کردن بنده به عنوان کفاره و پرداخت دیه قتل بر عهده اوست.» (بقره: 92)
حد زنا: «بر هر یک از زن و مرد زناکار صد تازیانه بزنید;» (نور:2)
حد قذف: «کسانى که به زنان عفیف نسبت زنا مى دهند و سپس چهار گواه نیاورند، ایشان را هشتاد تازیانه بزنید و هرگز شهادت آنان را نپذیرید و آن ها از فاسقانند.» (نور: 5)
حد سرقت: «دست هاى مرد و زن دزد را به کیفرِ سرقت ببُرید و این مجازاتى از ناحیه خداوند عزیز و داناست.» (مائده: 38)
حد محاربه: «همانا کیفر کسانى که با خدا و رسول او محاربه مى کنند و در زمین فساد مى کنند این است که کشته شوند و یا به دار آویخته شوند و یا دست ها و پاهایشان برخلاف هم بریده شود یا تبعید شوند، این مجازات آن ها در دنیا است و در آخرت براى آن ها عذابى عظیم خواهد بود.» (مائده: 33)
حدّ بغى: «اگر دو نفر از مؤمنین با یکدیگر پیکار کنند، آن ها را آشتى دهید پس هرگاه یکى از آن دو بر دیگرى بغى و ستم کند با کسى که بغى کند پیکار کنید تا به امر و اطاعت خداى تعالى برگردد;» (حجرات:9)
برخى مصادیق جرم از نظر سنّت
براى درک بیش تر جرم یا گناه لازم است برخى از مصادیق جرم مشمول قصاص، حدود، دیه، تعزیر و ضمان را از نظر روایات بررسى کنیم:

الف. جرایم مشمول قصاص یا حدّ
از جمله جرایمى که از نظر روایات مستوجب قصاص و حدّ است، مى توان موارد زیر را نام برد: قتل عمد، زنا، لواط، قوّادى و سرقت. در این جا به بعضى از روایات اشاره مى شود:
1 قصاص نفس، زنا، ارتداد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
چهارشنبه 95 شهریور 31 , ساعت 3:39 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله ادبـیـات داسـتـانـی word دارای 38 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ادبـیـات داسـتـانـی word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ادبـیـات داسـتـانـی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ادبـیـات داسـتـانـی word :

ادبـیـات داسـتـانـی
هر روایتی که خصلت ساختگی و ابداعی آن به جنبه های تاریخی و واقعیش غلبه کند و نیز به آثار روایتی منثور ادبیات داستانی گویند. شامل قصه، رمان، رمانس داستان کوتاه می شود.
قصه: به آثاری که در آن ها تاکید بر حوادث خارق العاده بیشتر از تحول و تکوین آدم ها و شخصیت هاست قصه می گویند. حوادث قصه را به وجود می آورند و دارای زبانی نقلی و روایتی هستند. و سه خصوصیت عمده قصه ها عبارتند از: خرق عادت، پیرنگ ضعیف و کلی گرایی. قصه ها معمولاً پایانی خوش دارند.
رمانس: قصه خیالی منثور یا منظومی است که به وقایع غیرعادی و شگفت انگیز توجه کند و ماجرای عجیب و غریب و عشقبازی های اغراق آمیز یا اعمال سلحشورانه را به نمایش گذارد. تریستان و ایزوت ژوزف بدیه.
رمان: مهمترین و معروف ترین شکل تبلور یافته ادبی روزگار ماست. دن کیشوت سروانتس شاهزاده خانم کلو مادام دولافایت و رمان های آلن رنه لوساژ ژیل بلاس
نثر روایتی خلاقه ای با طول شایان توجه و پیچیدگی خاص که با تجربه انسانی همراه با تخیل سر و کار داشته از طریق توالی حوادث بیان شود و در آن گروهی از شخصیت ها در صحنه ای مشخص شرکت کنند.
داستان کوتاه: داستان و روایت به نسبت کوتاه خلاقه ای است که نوعاً سر و کارش با گروهی محدود از شخصیت هاست که در عمل منفردی شرکت دارند و غالباً با مددگرفتن از وحدت تأثیر بیشتر به آفرینش حال و هوا تمرکز می یابد تا داستان گویی. (ادگار آلن پو، گوگول، گی دو موپاسان، چخوف، کافکا، جویس، لاردنر، همینگوی ...)

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
چهارشنبه 95 شهریور 31 , ساعت 3:39 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  تحقیق فرهنگ اخلاقی تربیتی معصومین word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق فرهنگ اخلاقی تربیتی معصومین word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق فرهنگ اخلاقی تربیتی معصومین word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق فرهنگ اخلاقی تربیتی معصومین word :

آموزه ها
1- حرص و آز نعمتی الهی است که در نهاد انسان قرار داده شده است. نکته قابل تأمل به کار بردن این نیرو در زمینه های مثبت است و این از نشانه های برجسته اهل تقوا است.
2- حرص ورزیدن در به دست آوردن مال و ثروت به هر وسیله ای که باشد انسان را به جایی نمی رساند. امام حسین (ع) در اینباره می فرماید:
« نه عفت و مناعت مانع روزی می شود و نه حرص زدن روزی بیشتر می آورد. زیرا روزی تقسیم شده و اجل حتمی است و حرص زدن گناه است.»
3- ریشه آزمندی و حرص ورزیدن در امور دنیایی و بدست آوردن مال ز هر راهی چیست؟ رسول الله خطاب به حضرت علی (ع) فرمود:
« ای علی! بدان که ترسویی و بخل و آزمندی از یک سرشتند و ریشه آنها بدگمانی به خدا است.»
4- عامل بازدارنده از آزمندی چیست؟ امام صادق به ابوبصیر فرمود: آیا اندوهگین نمی شوی؟ آیا غم دلت را نمی گیرد؟ آیا دردمند نمی شوی؟ عرض کردم به خدا سوگند چرا. فرمود:
هر گاه چنین حالتهایی به تو دست داد مرگ و تنهایی قبر را به یاد آور و آن زمانی را که تخم های چشمت ب گشته‏ بر گونه هایت جاری شود و بندهایت از هم بگسلد و گوشت بدنت خوراک کرمها شود و پیکرت پوسیده گردد و از دنیا جدا شوی. اینها تو را به کار برمی انگیزاند و از حرص زیاد به دنیا باز می دارند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   41   42   43   44   45   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ