
بررسی ربات های شهری و ربات های نظافت چی word دارای 39 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ربات های شهری و ربات های نظافت چی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : این پروژه علاوه بر فایل ورد دارای 79 صفحه فایل pdf برای پروژه می باشد
بخشی از فهرست مطالب پروژه بررسی ربات های شهری و ربات های نظافت چی word
عنوانصفحه
چکیده
مقدمه
ریشه واژه ربات
قوانین رباتیک:
•قوانین ربوتیک
•دستهبندی رباتها
•ساختار عمومی یک ربات
سیستم مکانیکی مفصل شده:
تحریککنندهها:
ابزارها و سیستمهای انتقال:
حسگرها:
مغز ربات:
برنامهنویسی در ربات
برنامهنویسی در ربات
تاریخچه تحولات حوزه رباتیک
مزایاو معایب ربات و رباتیک
مزایای رباتها:
انواع رباتها :
دسته بندی کلی رباتها
کاربرد در محیط های :
کاربردهای ربات های شهری ربات های نظافت چی
ربات های پزشکی
ربات های خدماتی
ربات های سرگرمی
ربات های انسان نما
ربات های امداد و نجات
ربات های آتش نشان
ربات های هدایت خودکار
مسیریابی
الگوریتم ژنتیک
مدل فضای کاری ربات
نحوه حرکت ربات در محیط
تابع هزینه
مسیریابی بهینه ی سراسری
– موتورهای جستجوی مسیر
الگوریتم موتور جستجوی اول
چرا از دو موتور جستجو استفاده می شود؟
یافتن مسیر بهینه
الگوریتم موتور جستجوی دوم
شبیه سازی
الگوریتم بهینه سازی
3?فرمول سازی مسئله
4?الگوریتم طراحی مسیر پیشنهادی
A.کروموزوم ها و جمعیت اولیه
.ارزیابیB
C.عملگرها
5?نتایج شبیه سازی
مثال شبیه سازی شده :
بررسی بیشتر
روش های کلی :
طراحی مسیر با طراحهای محلی:
طراحی مسیر در فضای مسیر گلوله:
7?منابع
مقایسه و نتیجه گیری
منابع
چکیده
این مقاله الگوریتمی جدید برای مسئله برنامه ریزی مسیرکلی به یک هدف ، برای ربات متحرک را با استفاده از الگوریتم ژنتیک ارائه می دهد .الگوریتم ژنتیک برای یافتن مسیر بهینه برای ربات متحرک جهت حرکت در محیط استاتیک که توسط نقشه ای با گره ها و لینک ها بیان شده است ،بکار گرفته شده است.موقعیت هدف و موانع برای یافتن یک مسیر بهینه در محیط دو بعدی داده شده است .هر نقطه اتصال در شبکه ژنی است که با استفاده از کد باینری ارائه شده است.تعداد ژن ها در یک کروموزوم تابعی از تعداد موانع در نقشه (نمودار)می باشد.
بنابراین از یک کروموزوم با طول ثابت استفاده کردیم.مسیر ربات ایجاد شده ، در مفهوم کوتاهترین مسیر ،بهینه است .ربات دارای محل آغاز و محل هدف تحت فرضیه ای است که ربات از هر محل فقط یکبار می گذرد یا اصلا نمی گذرد.نتایج بدست آمده در شبیه سازی ؛قدرت الگوریتم پیشنهادی را تایید می نماید.
مقدمه
مسئله طراحی مسیر ربات متحرک را می توان بصورت ذیل بیان کرد:
داده های مسئله (محل شروع،محل هدف، نقشه ای دو بعدی مسیرهاکه شامل موانع ساکن می باشد).هدف بدست آوردن یک مسیر بدون تصادم بین دو نقطه خاص در ایفای معیار بهینه سازی با در نظر گرفتن محدودیت ها (به احتمال زیاد:کوتاهترین مسیر)می باشد. مسئله طراحی مسیر از نظر محاسباتی بسیار پر هزینه است.
با اینکه حجم زیادی از تحقیقات برای حل بیشتر این مسائل انجام شده است،با این وجود،روش های معمول ،غیر قابل انعطاف می باشند.
1.اهداف مختلف بهینه سازی و تغییرات اهداف
2. عدم قطعیت ها در محیط ها
3. محدودیت های متفاوت برای منابع محاسباتی
مرور و بازنگری روش های موجود برای حل مسئله طراحی مسیر ،در [1] ارائه شده است . روش های زیادی برای ایجاد یک مسیر بهینه از قبیل برنامه ریزی دینامیک و روش های تبدیل مسافت گزارش شده است .
در روش برنامه ریزی دینامیک اگر نقطه ی شروعSP و نقطه ی هدف GP باشد ، نقطه ی زیر هدف IP است.و روش تولید مسیر ،نحوه تعیین توالی زیر اهداف است که زیر اهداف خود از مجموعه IP (I=1,2,3,…) انتخاب می شوند.ما باید تمام مسیرهای ممکن را بررسی کرده و مسیر با کمترین مقدار هزینه را به عنوان مسیر بهینه انتخاب نمائیم.توان محاسباتی بسیار فراوانی بویژه در محیط های دارای زیر اهداف فراوان مورد نیاز است . در روش تبدیل مسافت ،کارطراحی مسیر ،محیطی را با شبکه یکنواخت می پوشاند و فواصل را از طریق فضای خالی ،از سلول هدف،منتشر می کند.قسمت پیشین موج مسافت ،حول موانع و در نهایت از طریق تمامی فضاهای آزاد در محیط جریان می یابد.برای هر نقطه شروع در محیط نمایانگر محل اولیه ربات متحرک ،کوتاهترین مسیر به مقصد،از طریق رفتن به قسمت پائین و از طریق شیب دارترین مسیر نزولی رسم شده است.با این وجود به هنگام وجود دو سلول یا بیشتر جهت گزینش با همان حداقل تبدیل فاصله ابهام مسیرهای بهینه وجود دارد. دو روش مذکور ملزم توان محاسباتی بسیار بالا در محیطی است که دارای تعداد زیاد اهداف فرعی (زیر اهداف)و موانع است.
محققان روش های فراوان را برای حل مسائل طراحی مسیر ربات های متحرک با وجود موانع ایستا و متحرک بر مبنای soft computing ،بیان کرده اند. soft computing متشکل از منطق فازی،شبکه های عصبی و محاسبات تکاملی است (الگوریتم های ژنتیک و تکاملی GA & EA).تاکنون تلاش های زیادی در استفاده از منطق فازی برای طراحی و برنامه ریزی حرکت ربات متحرک وجود داشته است .اخیرا استفاده از محاسبات تکاملی رواج فراوانی پیدا کرده و در واقع روشی است که به منظور بکارگیری در موقعیت هایی که دانش اولیه راجع حل مسئله وجود نداشته و یا اطلاعات محدود می باشد،قابلیت استفاده به گونه ای موثرتر،عمومی تر و راحت تر را داراست.
الگوریتم های ژنتیکی و تکامکلی نیازمند اطلاعات اشتقاقی یا برآوردهای فرمال اولیه از راه حل نیستند و از آنجائیکه طبیعتا تصادفی می باشند دارای قابلیت جستجوی کل فضای جواب با احتمال بیشتر پیدا کردن بهینه عمومی می باشند.
می توان تحقیق قبلی راجع طراحی مسیر را به صورت یکی از دو روش مقابل طبقه بندی کرد: مبتنی بر مدل و مبتنی بر سنسور .
در حالت مبتنی بر مدل ،مدل های منطقی از موانع شناخته شده ،برای تولید تصادم بدون مسیر بکار گرفته می شوند.در حالیکه در روش مبتنی بر سنسور ، کشف و اجتناب از موانع ناشناخته است.در این مقاله الگوریتمی جدید جهت بدست آوردن مسیر بهینه بر مبنای مدل پیشنهاد شده است.
ادامه مطالب مقاله بصورت ذیل مرتب شده اند :
در بخش 2 ،مقدمه ای مختصر راجع الگوریتم ژنتیک ارائه شده است .در بخش 3 ،فرمول سازی مسئله مورد بررسی واقع شده،در بخش 4 الگوریتم پیشنهادی ، معرفی و در بخش 5 نتایج شبیه سازی نشان داده شده است.
1.مسیریابی
مسئله مسیریابی ربات در چند حالت قابل بررسی است :
در یک مفهوم می توان مسیریابی روبات را در قالب تعقیب خط (عموما مسیری از پیش تعیین شده با رنگ متفاوت از زمینه ) معرفی نمود.روبات هایی با این کاربرد تحت عنوان مسیریاب شناخته می شوند . یکی از کاربرد های عمده این ربات ، حمل و نقل وسایل و کالاهای مختلف در کارخانجات ، بیمارستان ها ، فروشگاه ها ، کتابخانه ها و ... میباشد .
ربات تعقیب خط تا حدی قادر به انجام وظیفه کتاب داری کتابخانه ها می باشد . به این صورت که بعد از دادن کد کتاب ، ربات با دنبال کردن مسیری که کد آن را تعیین میکند ، به محلی که کتاب در آن قرار گرفته می رود و کتاب را برداشته و به نزد ما می آورد .مثال دیگر این نوع ربات در بیمارستان های پیشرفته است ، کف بیمارستان های پیشرفته خط کشی هایی به رنگ های مختلف به منظور هدایت ربات های مسیریاب به محل های مختلف وجود دارد . (مثلا رنگ قرمز به اتاق جراحی یا آبی به اتاق زایمان.) بیمارانی که توانایی حرکت کردن و جا به جا شدن را ندارند و باید از ویلچر استفاده کنند ، این ویلچر نقش ربات تعقیب خط را دارد ، و بیمار را از روی مسیر مشخص به محل مطلوب می برد .
با توجه به وجود موانع (استاتیک و دینامیک) در محیط ،مسیریابی روبات در مفهومی کاربردی تر ،پیمودن مسیر مبدا تا مقصد بدون برخورد با موانع می باشد.مسلما با وجود تعداد زیاد موانع ،تعداد مسیرهای قابل عبور روبات بسیار زیاد خواهد بود و یقینا انتخاب کوتاه ترین مسیر توسط روبات برای حرکت از مبدا به مقصد ،دارای ارزش اجرایی بالایی خواهد بود.در این مقاله چنین مسئله ای مورد بررسی واقع شده است.نقاط مبدا و مقصد و نیز محل موانع به عنوان ورودی داده شده است ،نیز می دانیم موانع ایستا می باشند (در حالت وجود موانع پویا در عین نزدیکی بیشتر به شرایط واقعی ،روش های مورد استفاده بسیار پیچیده خواهند بود)و مسئله در حالت دو بعدی بررسی می شود (روبات بر روی صفحه حرکت می نماید). برای این منظور الگوریتم های مسیریابی با هدف انتخاب کوتاهترین مسیر قابل استفاده می باشند ،الگوریتم هایی که به منظور مسیریابی در شبکه ها قابلیت استفاده دارند.با این وجود در این بررسی از الگوریتم ژنتیک استفاده شده است . همچنین الگوریتم های ژنتیک و نیز دیگر روش های مشابه به منظور بهینه سازی مصرف انرژی روبات ،مسیر تغییر زاویه ازوی روبات ،زمان حرکت روبات و... قابل استفاده می باشند .
2.الگوریتم ژنتیک
GA در سال 1975 توسط Holland بر پایه تقلیدی از تکامل طبیعی یک جمعیت پایه ریزی شد به نحوی که کروموزوم ها به منظور خلق نسل جدید اجازه تولید مجدد داشته و جهت بقاء در نسل آینده به رقابت می پردازند.با گذشت زمان ،بر روی نسل ها ، fitness بهبود می یابد و در نهایت بهترین راه حل قابل حصول است .اولین جمعیت p(0) به طور تصادفی با 0و1 کد می شود در هر نسل ،t، مناسبترین عناصر برای حضور در mating pool انتخاب می شوند و با سه عملگر پایه ای ژنتیک ؛ تولید مثل،ادغام و جهش ؛ جهت تولید نسل جدید تکامل می یابند .بر پایه بقاء بهترین هامی توان نتیجه گرفت کروموزوم های بدست آمده با استفاده از روشی منتخب بهترین کروموزوم ها قابل حصول می باشند.
از جمله مزایای GA که این روش را جهت بکارگیری آن در مورد انتخاب متغیر مناسب می نماید می توان به توانایی پیدا کردن بهینه عمومی با سرعت بالا،امکان جستجو موازی چند نقطه و نیز فرار از بهینه های محلی اشاره نمود.
Procedure
GA
Begin
t=0
initialize p(t)
evaluate p(t)
while not satisfy stopping rule do
begin
t=t+1
select p(t) from p(t-1)
alter(t)
evaluate p(t)
end
end
چنانچه بیان شد عموما تکامل از یک نسل به نسل بعد ،شامل سه مرحله است :ارزیابی تناسب،گزینش و بازآفرینی.
ابتدا ،جمعیت کنونی با استفاده از تابع تکامل تناسب ارزیابی شده و سپس بر اساس مناسب بودنشان طبقه بندی می شوند و در واقع نسل جدید با هدف بهبود و ارتقاء تناسب بوجود می آید.
روش بکار بردن عملگرهای ،تولیدمثل؛جهش و ادغام توسط الگوریتم ژنتیک به شکل زیر است :
در آغاز ، باز آفرینی منتخب ،بر روی جمعیت کنونی بنحوی بکار گرفته می شود که رشته ،تعدادی کپی ،بر اساس مناسب بودن آنها تهیه می کند.این عمل منجر به تولید جمعیت میانی خواهد شد. سپس دوما ،الگوریتم ژنتیک والدین را از جمعیت کنونی با احتمال بیشتر در انتخاب کروموزوم های بهتر گزینش می نماید.این عمل همراه با کمیت تناسب و دسته بندی کروموزوم خواهد بود و نهایتا (سوما)،این الگوریتم فرزندان (رشته های جدید)را از والدین منتخب با استفاده از اپراتورهای ادغام یا جهش بازآفرینی می نماید.اساسا ادغام،شامل تبادل تصادفی بیت هابین دو رشته جمعیت میانی می باشد.در نهایت عملگر جهش ،به طور تصادفی تعدادی از بیت های بین رشته های جدید را تعویض می نماید.این الگوریتم زمانی پایان می یابد که راه حل قابل قبول پیدا شودویا معیار همگرایی ایفا شود و یا وقتی که به تعداد محدود و از پیش تعیین شده تکرار دست یابیم.مشخصه های اصلی الگوریتم های ژنتیک این است که آنها می توانند فضای جستجو را به طور برابر جستجو کنند و نیازی به بهینه سازی تابع برای تمایز گذاشتن یا هرگونه ویژگی یکنواخت ندارند.دقت راه حل اکتسابی به تعداد کد مورد استفاده برای کدگذاری متغیر خاص(طول کروموزوم)بستگی دارد.
3.فرمول سازی مسئله
مسئله به صورت زیر بیان شده است :ربات متحرک در مسیری بسته حرکت می نماید.این ناحیه به صورت نموداری دو بعدی توصیف می شود.چنین نموداری شامل تعداد محدودی موانع ایستا و یک سری نقاط به منظور جلوگیری از برخورد رباتها به موانع است.هدف،طراحی مسیر بهینه بدون هیچ گونه تصادم بین نقطه شروع و نقطه هدف می باشد.به این معنا که باید معیار هدف را با محدودیت عاری از تصادم بهینه سازی کرد .اگر نمودار دو بعدی شامل نقاط اتصال باشد ،فضای کل راه حل های احتمالی ،بسیار بزرگ است .در واقع فضای C هر ربات ، فضای کل پیکربندی های مسیر ربات است .
مسئله طراحی مسیر ، معادل با طراحی حرکت یک نقطه از ربات (نقطه مرجع )در فضای C می باشد.فضای C بدون رخورد ، اشاره به مکان هندسی تمام نقاط فضای C دارد که نمایانگر پیکربندی های عملی و عاری از تصادم است.به این معنا که باید مسیر بهینه عملی و میسر باشد.به طور کل برای پیدا کردن مسیر بهینه بدون تصادم ، سه هدف بهینه سازی متفاوت وجود دارد:
1.به حداقل رساندن مسافت طی شده (کوتاهترین مسیر)
2.حفظ مسیر یکنواخت
3.ایفای ملزومات مشخص (ربات نباید خیلی به موانع نزدیک شود)
شکل 1 موقعیت های مختلف را نشان می دهد
مسیر1.مسیری محتمل در نظر گرفته نمی شود(تصادم مانع)
مسیر2.کوتاهترین مسافت و مسیر محتمل است
مسیر3.میسر بوده و مطمئن تر است (دورترین مسیر از مانع)
مسیر4.میسر است ولی معیار بهینگی را ایفا نمی کند
می توان این اهداف را با عوامل متفاوت،نسبت به اهمیت شان در مسئله بهینه سازی ایستامورد آزمایش قرار داد.در این مقاله بر ارائه کوتاهترین مسیر بدون تصادم،بین نقطه شروع(PS)ونقطه هدف(PG)با استفاده از الگوریتم ژنتیک متمرکز می شویم.
4.الگوریتم طراحی مسیر پیشنهادی
در این بخش ،برای پیدا کردن مسیرهای بهینه برای یک ربات ،جهت حرکت در محیط ایستای بیان شده از طریق یک نمودار با گره ها و لینک ها،الگوریتم ژنتیک بکار رفته است.از موارد کاربرد این مسئله می توان به استفاده از چنین ربات هایی در نمایشگاه ها ،بیمارستان ها ،موزه ها و لابراتوارها برای انتقال مواد اشاره داشت. در الگوریتم پیشنهادی ،هر مسیر از نقطه شروع تا هدف ،جواب است.در آغاز جمعیت های تصادفی از رشته ،تولید شده که نشان دهنده جواب های مجاز (میسر)یا غیر مجاز(غیر میسر)می باشد.جواب های غیر مجاز ، رشته هایی هستند که نمی توانند به هدف برسند.به این معنا که جواب رشته ،ربات را به حرکت در تصادم با موانع ،هدایت می کند.جواب های مجاز ،رشته هایی هستند که می توانند به هدف برسند.برای حرکات ربات متحرک به سمتی که از برخورد با موانع اجتناب نماید باید بهترین رشته ای را بیابیم که هدف را در کوتاهترین مسیر می رساند.
راه حل غیرمجاز دارای کمترین تناسب است (تناسب صفر).نمودار x-y که در مقاله مورد بررسی واقع شده است چنانچه در شکل 2نشان داده شده است ناحیه ای با مساحت 15m¬2 می باشد.
ربات دارای یک نقطه شروع و نقطه هدف روی نمودار ، تحت این فرضیه است که در طراحی مسیر ،ربات از هر نقطه فقط یکبار می گذرد یا اصلا نمی گذرد.هر گره دارای یک عدد در شکل 2 است و گره ها برای رمزگذاری مسیر ،به صورت رشته بیان شده طبق ترتیب اعداد ،بکار می روند.برای مثال0-4-5-10-9-15
یک مسیر با PS=0 و PG=15 می باشد.
با استفاده از الگوریتم ژنتیک، نقاط اتصال ،در آغاز بطور تصادفی انتخاب شده اند،حال آنکه می بایستی اعداد مجاور ، با یک لینک روی نمودار ،بهم متصل باشند.در این زمینه ،اکثر محققان ،رشته مبنی بر ترتیب و دارای طول متغیر (کروموزوم ها)را بکار برده اند.این کروموزوم،از طریق رشته بیت ها ، بازآفرینی شده است (یعنی،نمایش طبیعی و نه دودوئی).بنابراین باید عملگرادغام و جهش خاصی را اتخاذ نمود.هنگام ادغام ،رشته ای که مناسب تشخیص داده شده است ،به طور تصادفی به عنوان یک والد انتخاب می شود.اگر والد دوم شامل عدد مشترکی در رشته اول باشد.یکی از دو رشته ها،بخشی از رشته هایشان را بعد از عدد مشترک مبادله می کنند در غیر اینصورت ،رشته ای دیگر بصورت والدین دوم انتخاب می شود و همین فرآیند دنبال می شود برای مثال با استفاده از نمودار شکل 2 :
والد1:
والد2:
هر والد دارای نقطه مشترک 10 است،بخش زیر خط دار هر رشته مبادله شده و دو مولود بصورت زیر ایجاد می شود
مولود1 : 0-1-5-10-9-15
مولود2 : 0-3-6-4-510-11-12-15
بعد از ادغام ،برای مشخص کردن تکرار یا عدم تکرار عدد در هر رشته ،مولود ها(فرزندان) بررسی می شوند.در اینصورت بخشی از رشته بین ارقام تکراری حذف می شود.سپس اصلاحاتی مورد نیاز است زیرا ممکن است حالتی پیش آید که مولود ها راه حل مجاز نیستند.این روش ،الگوریتم را پیچیده تر می سازد.مسئله مهم،نحوه تولید کدهای دودوئی به گونه ای که استفاده از کروموزوم هایی با طول ثابت عملی و آسان است .یکی از چالش آورترین جنبه های روش پیشنهادی ،کد گذاری هر رشته در کد دودوئی با طول ثابت است .مسیر ربات متحرک با استفاده از اعداد دودوئی کدگذاری شده که در آن هر ژن در یک کروموزوم ،از طریق 4 بیت باینری به گونه ای که در جدول 1 نشان داده شده است ،کدگذاری شده است.
A.کروموزوم ها و جمعیت اولیه
یک کروموزوم ،مطابق با راه حل عملی مسئله بهینه سازی است.بنابراین هر کروموزوم نشان دهنده مسیر است که متشکل از قطعات خط راست می باشد ،به صورت توالی گره ها با اولین گره که نشان دهنده نقطه شروع اولین قطعه ،به دنبال گره های یانی بین قطعات و قطعه آخری نشان دهنده نقطه پایانی قطعه آخری،هدف،می باشد.حداکثر طول کروموزوم پیش فرض ،برابر با تعداد نقاط نمودار در طول ژن است. در این حالت ،16 نقطه داری که هر نقطه در 4 بیت دودوئی کدگذاری شده است.به این معناکه طول کروموزوم برابر با 64=4*16 بیت می باشد.این نتیجه ساده است زیرا می توانیم طول موثر کروموزوم را برای کاستن توان محاسباتی لازم،کاهش دهیم.از توپولوژی نمودار مشاهده کردیم که مسیر بهینه برای رسیدن به نقطه هدف مرتبط با تعداد موانع است .
اگر تعداد موانع ایستا برابر با m باشد،کوتاهترین مسیر متشکل از حداکثر نقاط (m+2)یا تعداد(m+1)تکه خط است.این رابطه می پذیرد که شکل مانع پیچیده نیست و می تواند به صورت نقطه حجم در نظر گرفته شود.
برای مثال اگر هیچگونه مانعی وجود نداشته باشد(m=0)کوتاهترین مسیر متشکل از یک قطعه خطی از نقطه شروع تا هدف است (تعداد نقاط 2)در شکل1،تعداد موانع استا m=3 ؛کوتاهترین مسیر تشکل از 3 نقطه ؛کمتر از 5 (m+2)می باشد.در شکل 2 ،m=7،کوتاهترین مسیر از نقاط 0 تا نقطه 15 {0-4-6-7-9-15} (6 نقطه)می باشد که کمتر از 9 است(m+2).بنابراین معادله زیر برای تعریف طول کروموزوم بکار خواهد رفت


مقاله آمار جمعیتی شهر اصفهان word دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آمار جمعیتی شهر اصفهان word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آمار جمعیتی شهر اصفهان word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آمار جمعیتی شهر اصفهان word :
بخشی از فهرست مقاله آمار جمعیتی شهر اصفهان word
خلاصه یافته ها 2
جمعیت و پراکندگی آن 2
ساخت جنسی و سنی 3
وضع زناشویی 5
مهاجرت 6
دین 8
سواد 9
بهداشت و درمان 13
وضع فعالیت 14
گروه های عمده شغلی 15
گروه های عمده فعالیت 16
وضع شغلی 18
خانوار و پراکندگی آن 19
ترکیب خانوار 20
ویژگی های سرپرست خانوار 21
تسهیلات خانوار 23
نحوه تصرف محل سکونت 25
صنعت خانگی 26
کارگاه 27
شهرستان اصفهان یکی از شهرستان های استان اصفهان است که با 5/21065 کیلومتر مربع مساحت ، در قسمت مرکزی استان اصفهان واقع شده و مرکز آن شهر اصفهان است . علاوه بر شهر اصفهان شهر های حبیب آباد ، خوراسکان ، خورزق ، دستگرد برخوار ، دولت آباد ، شاهین شهر ، کوهپایه ، گز ، میمه ، ورزنه ، وزوان و هرند نیز در این شهر واقع است . این شهرستان دارای 5 بخش است که شامل 16 دهستان می باشد و مجموعا دارای 1195 آبادی است .
در مهر ماه 1365 از آبادی های این شهرستان ، 582 آبادی دارای سکنه و بقیه خالی از سکنه بوده است . تعداد خانوار و جمعیت هر یک از دهستان ها و شهر ها در پایان این بخش ( جدول غ ) ارائه شده است .
جمعیت و پراکندگی آن
در سرشماری عمومی نفوس و مسکن مهر ماه 1365 ، شهرستان اصفهان 1420492 نفر جمعیت داشته است که از این جمعیت ، 7/82 درصد در نقاط شهری و 2/17 درصد در نقاط روستایی سکونت داشته اند و بقیه غیر ساکن بوده اند .
تراکم جمعیت در این شهرستان برابر 4/67 نفر در هر کیلومتر مربع بوده است .
در مهر ماه 1365 ، از 1420492 نفر جمعیت شهرستان اصفهان ، 734670 نفر مرد و 685822 نفر زن بوده اند که در نتیجه ، نسبت جنسی برابر 107 به دست می آید . به عبارت دیگر در این شهرستان ، در مقابل هر 100 نفر زن ، 107 نفر مرد وجود داشته است . این نسبت در بین اطفال کمتر از یک ساله برابر 100 و در بین بزرگسالان
( 65 ساله و بیشتر ) معادل 91 بوده است .
از جمعیت این شهرستان ، 1/42 درصد در گروه سنی کمتر از 15 ساله ، 5/54 درصد در گروه سنی 15-64 ساله و 3/3 درصد در گروه سنی 65 ساله و بیشتر قرار داشته اند .
وضع زناشویی
در مهر ماه 1365 ، در بین جمعیت 10 ساله و بیشتر نقاط شهری این شهرستان ، 8/56 درصد از مردان و 4/69 درصد از زنان ، حداقل یک بار ازدواج کرده بوده اند . این نسبت در نقاط روستایی برای مردان 3/57 درصد و برای زنان 3/70 درصد بوده است .
نسبت افراد هرگز ازدواج نکرده در جمعیت 10ساله و بیشتر در نقاط شهری ، برای مردان 7/40 درصد و برای زنان 6/28 درصد و در نقاط روستایی ، برای مردان 9/40 درصد و برای زنان 2/28 درصد بوده است .
جدول پ _ توزیع نسبی جمعیت 10ساله و بیشتر بر حسب وضع زناشویی به تفکیک ساکن ، غیر ساکن و جنس
مهاجرت
در سرشماری عمومی نفوس و مسکن مهر ماه 1365 در شهرستان اصفهان ، 0/77 درصد از جمعیت ، در شهر یا آبادی محل تولد خود اقامت داشته اند . مقایسه محل تولد افراد با محلی که در آن سرشماری شده اند نشان می دهد که از جمعیت ساکن این شهرستان ، 5/6 درصد از روستا به شهر ، 8/11 درصد از شهر به شهر ، 9/0 درصد از روستا به روستا و 4/1 درصد از شهر به روستا مهاجرت کرده اند .
از مهاجرانی که طی 10 سال قبل از سرشماری مهر ماه 1365 به این شهرستان وارد یا در داخل این شهرستان جا به جا شده اند ، محل اقامت قبلی 7/53 درصد آنان سایر استان ها ، 2/10 درصد شهرستان های دیگر همین استان ، 7/17 درصد شهر یا آبادی دیگری در همین شهرستان و بقیه افراد خارج از کشور و اظهار نشده بودند .


مقاله نقش روانشناسی اجتماعی در پیشگیری از جرم از طریق طراحی محیطی word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نقش روانشناسی اجتماعی در پیشگیری از جرم از طریق طراحی محیطی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش روانشناسی اجتماعی در پیشگیری از جرم از طریق طراحی محیطی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نقش روانشناسی اجتماعی در پیشگیری از جرم از طریق طراحی محیطی word :
چکیده
توجه به این مساله بسیار مهم است که بخش اعظم رفتارهای انسان ،تحت تاثیر حضور دیگران قرار می گیرد وحاصل عوامل اجتماعی است .روان شناسی اجتماعی علم مطالعه رفتار متقابل بین انسانها یا علم مطالعه تعامل انسانهاست. با جزیی استثنا،روان شناسان اجتماعی رشته خود را کوششی می دانند برای فهم وتبیین این مطلب که افکار،احساسات یا رفتار افراد چگونه تحت تاثیر حضور واقعی ،تصوری یا تلویحی دیگران قرار می گیرد. پژوهش حاضر تحلیلی و ابزار گردآوری اطلاعات کتابخانه ای می باشد، در این مقاله تلاش گردیده تا نقش روان شناسی اجتماعی در شهروندی و مدیریت محله ای مورد بررسی قرار گرفته بدین منظور در ابتدا الگوهای چهارگانه ارتباط با دیگران وسپس اصول پیشگیری از جرم از طریق طراحی محیطی مورد بحث قرار گرفته است نتایج این بررسی نشان می دهد زمانی که طراحی ساختمانها مناسب تر شوند مناطق مختلف با نگرش به مواجهه با جرایم خطرناک مثل تروریسم ،می توانند از طریق اعمال اصول پیشگیری از جرم از طریق طراحی محیطی در برابر تهدیدات اینگونه جرایم امن تر شوند . بنابراین مقاله حاضر می تواند به عنوان منبع مناسبی برای طراحان شهری، مهندسین ساختمانی، موسسات امنیتی و صاحبان منازل مسکونی در جهت همکاری مناسب در پیشگیری از جرم به شمارآید و میتوان یک منبع ارزیابی ایمنی در نقشه و طراحی های ساختمانی به حساب آید.
کلمات کلیدی: روانشناسی اجتماعی ، جرم ، طراحی محیطی.
1
دومین همایش ملی معماری پایدار و توسعه شهری
با رویکرد پدافند غیر عامل در معماری و شهرسازی
قـــــــم 17 اسفند ماه 1393 www.saud.ir
-1 مقدمه
جرم یک معضل اجتماعی در جوامع ما می باشد که بر زندگی هزاران نفر در هر سال تأثیر می گذارد. جنایتهای شدید برعلیه جان و مال افراد باعث ایجاد ترس در جامعه شده است. جرایمی همچون دزدی ،آدم ربایی ،قتل و تهدیدات جدی بر علیه امنیت جامعه از این جمله م ی باشند ،ترس از جرم هم می تواند تحرک و آزادی افراد را کم کند و هم می تواند باعث شود که آنها نتواند به طور مناسب در فعالی ت های اجتماعی شرکت کنن د


مقاله سنتز نانو ذرات اکسید مغناطیسی آهن به روش هیدروترمال word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سنتز نانو ذرات اکسید مغناطیسی آهن به روش هیدروترمال word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنتز نانو ذرات اکسید مغناطیسی آهن به روش هیدروترمال word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سنتز نانو ذرات اکسید مغناطیسی آهن به روش هیدروترمال word :
خلاصه
در این کار تحقیقاتی با استفاده از روش هیدروترمال که یک روش شیمایی-فیزیکی است ، به تولید نانو ذرات مغناطیسی پرداخته شده است نتایج شناسایی نانو ذرات تولیدی اکسید آهن توسط پراش پرتوایکش((XRDو تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی((SEM مورد بررسی قرار گرفته است.صحت این نانو ذرات تائید گردیده است. ذرات اکسید آهن دارای مرفولوژی کروی ویکنواخت بوده ، میانگین اندازه این ذرات 55 نانو متر می باشد .بلورک های نمونه ساخته شده در حدود6 نانومتر می باشد.
کلمات کلیدی: نانو ذرات اکسید آهن ، هیدروترمال، مرفولوژی،زیست محیطی
1 مقدمه
انانو فن آوری به بررسی خواص ذرات هنگامی که ابعاد ذرات بین 1-100 نانومتر می باشد می پردازد .این خواص بر اساس افزایش سطح به حجم در ماده به وجود آمده است. ازاین رو پژوهشگران علاقه مندی خود را در این زمینه با مطالعات وسیع نشان داده اند.از جمله نانو ذرات مورد بررسی نانو ذرات مغناطیسی می باشد که در زمینه های مختلف به ساخت وکاربرد آن درعلوم مختلف پرداخته شده است .[4-1] در تحقیقی که توسط لی وتیم کاری آن بر روی حذف آرسنیک توسط جدا ساز مغناطیسی با گرادیان بالا انجام شد این عنصر به طور بسیار خوب حذف گردید.[5]همچنین هوانگ ،چن عناصرمس وکرم را از آب توسط نانو ذرات اکسید آهن جدا نمودند.[6] نانو ذرات مغناطیسی آهن به دلیل فراوانی، ارزان قیمت بودن، غیر سمی بودن کاربرد زیادی در رفع آلایندگی داشته است. [10-7] از هیدرو اکسید فلزی برای حذف باکتری ها و ویروس ها و تصویه آب استفاده شده است. همچنین برای حذف آرسنیک، سرب، فسفات، مواد الی، و نیکل ومس استفاده شده است که نشان دهنده خواص زیست محیطی این ذرات می باشد; [17-11] از این نانو ذرات مغناطیسی همچنین در علوم پزشکی استفاده می گردد[18]روش های متعددی برای سنتز این نانو ذرات وجود داشته مانند روش همرسوبی،سل ژل ،مایسل معکوس وجود داشته .[21-19] به دلیل اهمیت زیست محیطی این نانو ذرات به بیان سنتز این نانو ذرات به روش هیدروترمال می پردازیم.
2 روش سنتز نانو ذرات آهن
ابتدا مقدار 4میلی مول کلرید آهن شش آبه FeCl3.6H2O (مرک(803945 را با 2 میلی مول تری سدیم سیترات دی هیدراتC6H5Na3O7 (مرک (106446 در 6 میلی لیتر آب که در دمای70oc و آنها را توسط هیتر استیرر با 1000 دور بر دقیقه به هم میزنیم . مقدار 0/43میلی مول هیدرازین هیدراتN2H4 با خلوص % 80 (مرک (804604 اضافه کرده و به مدت دو دقیقه محلول را حل می نماییم . محلول حاصل شده از فرآیند را در اتوکلاوی که جنس دیواره خارجی آن استیل و سطح داخلی آن از تفلون نسوز می باشد ریخته ، به مدت 5 ساعت در کوره ای که قابل برنامه ریزی می باشد گذاشته شده وطبق الگوی حرارتی زیر تا دمای160oc پخت می دهیم.
جدول :1 روش پخت نانو ذرات تولیدی
مراحل میزان زمان رسیدن به دما مورد نیازبر حسب دما بر حسب سانتی گراد (OC)
دقیقه (Second)
1 10 25تا70
2 10 70تا120
3 10 120تا160
4 300 160
سپس نمونه را از درون اتوکلاو بیرون آورده ودر محیط آزمایشگاه قرار داده تا خشک گردد .
3 بررسی آنالیز توسط دستگاه XRD وSEM
جهت بررسی ساختار نانوذرات سنتز شده از دستگاه پراش اشعه ایکس (XRD)، مدل Bruker D8 Advance، استفاده گردید. طیف گرفته شده از این پراش در شکل 1 نشان داده شده است .همچنین برای تشخیص مورفولوژی نمونه ها از میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM)، مدل EM3200-KYKY استفاده شد.تصویر گرفته شده از نمونه در شکل 2 آورده شده است.


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت سازماندهی و طراحی کامپیوتر پایه word دارای 57 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت سازماندهی و طراحی کامپیوتر پایه word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت سازماندهی و طراحی کامپیوتر پایه word
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت سازماندهی و طراحی کامپیوتر پایه word
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت سازماندهی و طراحی کامپیوتر پایه word :
اسلاید 1 :
کامپیوتر پایه مانو
- واحد حافظه با 4096 کلمه 16 بیتی
- ثبات های AR, PC, DR, AC, IR, TR, OUTR, INPR, SC
- فلیپ فلاپ های I, S, E, R, IEN, FGI, FGO
- رمزگشای 3 به 8 اعمال و 4 به 16 زمانبندی
- گذرگاه مشترک 16 بیتی
- دروازه های منطقی کنترلی
- جمع کننده و مدارهای منطقی که به ورودی AC وصل شده اند.
اسلاید 2 :
کد دستورها
- دستورهای کامپیوتر بصورت یک کد دودوئی هستند که ترتیب خاصی از ریز عمل ها را مشخص می کنند.
- کد دستور + آدرس
–اگر تعداد دستورات 2n باشد، کد دستور باید n بیتی باشد.
–کد دستور گاهی درشت عمل نامیده می شود.
–آدرس یک ثبات و یا مکانی از حافظه را مشخص می کند.
- مکان حافظه آدرس عملوند می باشد.
- بجای کد دستور از مخفف دستور استفاده می کنیم.
- دستورها و داده ها در حافظه قرار دارند.
اسلاید 3 :
تشکیلات یک برنامه ذخیره شده
- یک ثبات پردازنده
–AC – accumulator
- شکل دستور
–کد دستور 4 بیتی می باشد.
–12 بیت مربوط به آدرس می باشد (4096=212)
- چرخه اجرای دستور
–خواندن یک دستور 16 بیتی از حافظه
–استفاده از12 بیت آدرس جهت واکشی عملوند از حافظه
–اجرای کد دستور 4 بیتی
اسلاید 4 :
تشکیلات یک برنامه ذخیره شده
- یک ثبات پردازنده
–AC – accumulator
- شکل دستور
–کد دستور 4 بیتی می باشد.
–12 بیت مربوط به آدرس می باشد (4096=212)
- چرخه اجرای دستور
–خواندن یک دستور 16 بیتی از حافظه
–استفاده از12 بیت آدرس جهت واکشی عملوند از حافظه
–اجرای کد دستور 4 بیتی
اسلاید 5 :
انواع آدرس
- آدرس 12 بیتی قرار گرفته دستور
–بلافصل (immediate)
- مقدار واقعی داده
–مستقیم (direct)
- آدرس مکانی از حافظه که داده در آنجا قرار گرفته است.
–غیر مستقیم (indirect)
- آدرس مکانی از حافظه که ، در آنجا آدرس داده مورد نظر (عملوند) قرار گرفته است.
- به آدرس مکان عملوند آدرس موثر (EA) گفته می شود.
- یکی از بیت های دستور به عنوان بیت پرچم غیرمستقیم در نظر گرفته شده است.
اسلاید 6 :
شمارنده برنامه
- آدرس مکانی از حافظه که دستور بعدی در آن قرار گرفته است را نگه می دارد.
- در زمانی که چرخه اجرای دستور فعلی کامل شد، دستور بعدی واکشی (fetch) می شود.
- دقیقا پس از واکشی دستور، PC افزایش می یابد.
- در زمان اجرای دستور انشعاب (branch) ، PC مقدار جدیدی می گیرد.
اسلاید 7 :
ورودی های کنترلی ثبات ها
- LD (load) – بار کردن
- INR (increment) – افزایش
- CLR (clear) – پاک کردن
اسلاید 8 :
گذرگاه مشترک (bus)
- ثبات ها را به یکدیگر و به حافظه وصل می کند.
- با توجه به S2 S1 S0 مشخص می شود که خروجی کدام بخش باید روی گذرگاه قرار گیرد.
–زمانی که ثبات کمتر از 16 بیت داده دارد ، به بیت های با ارزش گذرگاه مقدار صفر داده می شود.
- ثباتی که پایه LD آن یک باشد، داده ها را از گذرگاه می خواند.
- در زمانی که پایه Write حافظه فعال باشد، داده ها در حافظه نوشته می شود.
- در زمانی که پایه Read حافظه فعال باشد، داده های حافظه روی گذرگاه قرار می گیرد
–مشروط به اینکه S2 S1 S0=111 باشد.
اسلاید 9 :
ثبات آدرس – AR
- همیشه برای مشخص کردن آدرسی از حافظه بکار می رود.
- این ثبات اختصاصی ، نیاز به وجود گذرگاه جداگانه ای برای گذرگاه آدرس را از بین برده است.
- محتوای هر یک از ثبات هایی که خروجی آنها به گذرگاه متصل است را می توان در حافظه نوشت.
- هر یک از ثبات هایی که ورودی آن به گذرگاه متصل است، می تواند به عنوان مقصد دستور Read از حافظه باشد.
–در صورتی که خط LD آن فعال باشد.
اسلاید 10 :
ثبات انباره – AC
- ورودی این ثبات، خروجی مدار جمع کننده و منطقی می باشد.
- مدار جمع کننده و منطقی
–ورودی
- خروجی 16 بیتی انباره(AC)
- خروجی 16 بیتی ثبات داده(DR)
- خروجی 8 بیتی ثبات ورودی(INPR)
–خروجی
- ورودی 16 بیتی انباره(AC)
- فلیپ فلاپ E (سرریز یا همان بین توسعه انباره)
- ثبات های داده و انباره برای انجام اعمال منطقی و محاسباتی بکار می روند.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله Study of CO2 Injection for EOR (Enhanced Oil Recov
دانلود مقاله تاثیر خشکسالی در افزایش و کاهش افات و بیماریهای گی
دانلود مقاله RESTORATION OF AN OTTOMAN BATH IN GREECE pdf
دانلود مقاله شبیه سازی سه بعدی و بهبود رسانایی خروجی در ترانزیس
دانلود مقاله طرح کتابخانة الکترونیک سلامت pdf
دانلود مقاله تاثیر پلیمر کاتیونی در تشکیل گرانول هوازی در راکتو
[عناوین آرشیوشده]